İnegöl'de MODEF Fuarı Heyecanı Yol Çalışmalarıyla Gölgelendi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de MODEF Fuarı Heyecanı Yol Çalışmalarıyla Gölgelendi
#İnegöl | Haber Merkezi
22 Nis 2024 / Pzt 10:25
/ 4.817 Kez Okundu
| |

Türkiye'nin en önemli mobilya fuarlarından MODEF, İnegöl'de heyecanla bekleniyor. Fakat fuarın ilk gününe denk gelen yol çalışmaları büyük tepkilere yol açtı. Yol çalışmaları nedeniyle fuara katılacak misafirlerin ulaşımında zorluklar yaşanıyor.

İnegöl'de heyecanla beklenen Türkiye'nin en önemli mobilya fuarlarından MODEF, bugün kapılarını dünyaya açıyor. Fuar hazırlıkları bir haftadır tüm şehri sarmışken, Karayolları Genel Müdürlüğü'nün İnegöl girişinde başlattığı yol çalışmaları fuar haftasına denk gelmesi büyük tepkilere yol açtı.

Tam da fuar başlangıç haftasında yapılan bu çalışma mobilyacı esnafını öfkelendirdi. Yurt dışı ve şehir dışından gelecek misafirler için zorluklar olacağını belirten esnaf, "Sanki nispet yapar gibi tam fuar haftasında çalışmalar başladı" diyerek tepkilerini dile getirdi.

Karayolları yetkilileri ise planlanan program dahilinde çalışmalar yaptıklarını belirttiler.

Ancak bu açıklama esnafı tatmin etmedi. Fuarın ilk gününde Ankara istikametinden küçük sanayi sitesi girişi kapatılmış durumda. Avarlar kavşağında ise yol çalışma nedeniyle yan yoldan veriliyor.

Bu durum, fuara katılacak misafirler için önemli bir aksaklık oluşturuyor. Fuar haftasında yaşanan bu aksaklık, İnegöl'ün mobilya sektöründeki önemli konumunu gölgeleme potansiyeline sahip.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.