İnegöl'de Metal Sanayi Bayraklarla Donatıldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de Metal Sanayi Bayraklarla Donatıldı
#İnegöl | Haber Merkezi
23 Nis 2024 / Sal 21:34
/ 582 Kez Okundu
| |

İnegöl'lü iş adamı Erhan Akgün, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda metal sanayi esnafına 1000 adet bayrak dağıttı ve 19. Sokak'ı bayraklarla donatarak kutlama coşkusuna katkıda bulundu.

Akgün, bayrak dağıtımı ve süsleme projesinin arkasındaki düşüncesini şu şekilde açıkladı:

 
"İnegöl Metal Sanayisi 19. Sokak'ta birçok arkadaşım var ve ürettiğimiz mobil sahneleri de bu sokakta yapıyoruz. 22 Nisan günü sokaktaki işyerlerine baktığımda, bir veya iki tanesi dışında hiç bayrak asılmadığını gördüm. Bayramı neden kutlamadıklarını sorduğumda ise bayraklarının olmadığını söylediler. Hemen Bursa'daki bir bayrak imalatçısına danıştım ve 1000 adet bayrak aldım. Bayraklara güzel bir aparat da ekleyerek komple bir sokağı bayraklarla donatmak istedim. Bu sayede diğer işyerlerine de örnek olmak istedim. Bayrak dağıtımı ve süsleme projesini sosyal medyada paylaştığımda çok güzel tepkiler aldım ve çok mutlu oldum.
 
Büyüklerimizden milli bayramlarda bayramdan 2 gün önce bayrak asmayı öğrendik. Bu geleneği yaşatmak ve bayram coşkusunu hep beraber yaşamak istedim. Dünyanın en güzel ve en özel bayrağına sahip olduğumuzu düşünüyorum. Bu vesile ile Atamızın dünya çocuklarına armağan ettiği ve dünyadaki ilk ve tek çocuk bayramı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'mızın şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz adına kutlu olmasını diliyorum."


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.