İnegöl’de Meme Kanseri Farkındalık Ayı Kapsamında Ücretsiz Mamografi ve Kanser Tarama Hizmeti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de Meme Kanseri Farkındalık Ayı Kapsamında Ücretsiz Mamografi ve Kanser Tarama Hizmeti
#İnegöl | Haber Merkezi
08 Eki 2024 / Sal 14:11
2 dk okuma / 409 Kez Okundu
| | |

İnegöl Sağlıklı Hayat Merkezi, Meme Kanseri Farkındalık Ayı kapsamında 40-69 yaş grubundaki kadınlara ücretsiz mamografi ve kanser tarama hizmeti sunuyor. Bilgilendirme stantları ve KETEM birimi hizmetleri de devam ediyor.

İNEGÖL'DE MEME KANSERİ FARKINDALIK AYI KAPSAMINDA ÜCRETSİZ HİZMETLER
İnegöl Sağlıklı Hayat Merkezi (SHM) KETEM birimi, 1-31 Ekim Meme kanseri farkındalık ayı kapsamında önemli bir çalışma başlattı. 40-69 yaş arası kadınlar için mamografi hizmeti sunan KETEM, aynı zamanda rahim ağzı kanseri ve kolorektal kanser taramaları da yapıyor. Bu hizmetler hafta içi 5 gün, mesai saatleri içinde randevulu ve tamamen ücretsiz olarak veriliyor.

SAĞLIKLI YAŞAM MERKEZLERİNDEKİ DİĞER HİZMETLER
İnegöl Sağlıklı Hayat Merkezlerinde, sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmek amacıyla Psikososyal Danışmanlık, Beslenme ve Diyet Danışmanlığı, Obezite ve Fiziksel Aktivite Danışmanlığı, Gebe Bilgilendirme Okulu ve Sigara Bırakma Polikliniği hizmetleri de aktif olarak sunuluyor. Bu hizmetlerden tüm vatandaşlar ücretsiz olarak faydalanabiliyor.

KENT MEYDANI'NDA FARKINDALIK STANTI KURULUYOR
Meme kanseri farkındalık ayı etkinlikleri kapsamında, 11 Ekim Cuma günü İnegöl Kent Meydanı’nda bilgilendirme standı açılacak. 40-69 yaş arasındaki kadınlar burada meme kanseri konusunda bilgilendirilecek ve kanser taramaları için KETEM birimine davet edilecek.

KANSER TARAMALARININ ÖNEMİ
Meme kanseri, kadınlarda en sık görülen kanser türlerinden biri olup, erken teşhis hayati önem taşır. Bu nedenle KETEM birimi, meme kanseri taramalarını artırmayı ve toplumu bu konuda bilinçlendirmeyi hedeflemektedir.

İLETİŞİM BİLGİLERİ
Adres: Kemalpaşa Mah. Dr. Ahmet Ufuk TOKCAN Sk. No:4 İnegöl/Bursa
Tel: (224) 715 30 34 SANTRAL
(224) 715 17 27
(224) 711 82 82 KETEM

Muhabir: Adem Demir

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir