İnegöl'de Meclis Üyesi Hasan Aydın İstifa Ederek Başkan Yardımcısı Oldu!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de Meclis Üyesi Hasan Aydın İstifa Ederek Başkan Yardımcısı Oldu!
#İnegöl | Haber Merkezi
22 Nis 2024 / Pzt 13:55
/ 8.114 Kez Okundu
| |

İnegöl'de Flaş Gelişme! Hasan Aydın Meclis Üyeliğinden İstifa Ederek Memur Kadrosundan Başkan Yardımcısı Oldu

İnegöl Belediyesi'nde flaş bir gelişme yaşandı! 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti ittifakından meclis üyesi seçilen Hasan Aydın, meclis üyeliğinden istifa ederek İnegöl Belediyesi'nde memur kadrosundan başkan yardımcısı oldu.

4 İSMİN BAŞKAN YARDIMCILIĞI AÇIKLANMIŞTI
Yerel seçimler sonrası İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Hasan Aydın'ı da içeren 4 ismi başkan yardımcılığı görevlerine getirmişti.

MECLİSTEN İSTİFA ETTİ
Daha önceden de memur olan ve memurluktan emekli olan Hasan Aydın, istifa ederek tekrar memurluğa geri döndü ve memur kadrosundan başkan yardımcısı oldu.

SADETTİN ERDOĞAN MECLİSE GİRİYOR
Hasan Aydın'ın meclis üyeliğinden istifa etmesi sonrası 31 Mart yerel seçimlerinde meclise giremeyen Sadettin Erdoğan'ın meclis üyeliğinin önü açılmış oldu. Sadettin Erdoğan'ın Mayıs ayı meclisinde meclise girmesi bekleniyor.

MEMUR BAŞKAN YARDIMCISI 2’YE YÜKSELDİ
Memur kadrosundan başkan yardımcısı olan Hasan Aydın, Emin Dündar ile birlikte memur kadrosunda başkan yardımcısı sayısını 2'ye yükseltti.

MECLİSTEN 3 İSİM BAŞKAN YARDIMCISI ATANABİLİYOR
Belediyelerde meclis üyeleri arasından görevlendirilebilecek siyasi başkan yardımcısı sayısı, 5393 sayılı Belediye Kanunu'nun 49 uncu maddesine göre; nüfusu 200.001-500.000 arasında olan belediyelerde 3 tane meclis üyesini başkan yardımcısı olarak atanabiliyor.
 

Sol baştan: Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger - Başkan Yardımcısı Derya Uysal- İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban - AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Mustafa Durmuş - Başkan Yardımcısı Melih Ateş - Başkan Yardımcısı Hasan Aydın

Yeni belediye meclis üyesi Sadettin Erdoğan


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.