İnegöl’de Kırtasiyelere Sıkı Denetim: 14 İşyerine Ceza

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de Kırtasiyelere Sıkı Denetim: 14 İşyerine Ceza
#İnegöl | İHA
09 Eyl 2024 / Pzt 11:24
1 dk okuma / 8.987 Kez Okundu
| | |

İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, yeni eğitim-öğretim yılı öncesi okul alışverişlerinde fırsatçılığı önlemek için 37 işyerinde denetim gerçekleştirdi. 14 işyerine idari yaptırım uygulandı.

İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yeni eğitim-öğretim yılı öncesinde okul alışverişlerinde artan fırsatçılığın önüne geçmek amacıyla ilçedeki kırtasiyeleri ve kırtasiye malzemesi satılan işyerlerini mercek altına aldı. Halkın huzuru, güvenliği ve refahı için çalışmalarını sürdüren zabıta ekipleri, özellikle okul sezonunda artan ürün fiyatları üzerinde denetim yaptı.

Bu kapsamda, İnegöl genelinde 22 kırtasiye ve 15 züccaciye dahil olmak üzere toplam 37 işyeri denetlendi. Zabıta ekipleri, denetimlerde işyeri açma ve çalışma ruhsatları, fiyat etiketleri, işyeri düzeni ve yaya yolu işgali konularında gerekli kontrolleri gerçekleştirdi. Denetimler sonucunda, eksiklikler tespit edilen 14 işyerine idari yaptırım uygulandı.

İnegöl Belediyesi'nden yapılan açıklamada, denetimlerin süreceği ve vatandaşların huzurlu bir alışveriş deneyimi yaşayabilmesi için çalışmaların aralıksız devam edeceği vurgulandı.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.