İnegöl'de ki trafik cinayetinde mahkeme kararı verdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
17 Eyl 2024 / Sal 16:15
1 dk okuma / 17.985 Kez Okundu
| | |

İnegöl Cerrah Mahallesi'nde yol verme tartışması kavgaya dönüştü. Ömer N., tabancayla Ali Çubuk'a ateş ederek ölümüne neden oldu. Şüpheliler tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olay, dün saat 16.30 sıralarında Bursa’nın İnegöl ilçesi Cerrah Mahallesi'nde meydana geldi. 16 BIF 983 plakalı kamyonet sürücüsü Ali Çubuk (30) ile 16 LLJ 13 plakalı hafif ticari araç sürücüsü Ömer N. (25) kontrolsüz kavşakta karşı karşıya geldiler. Yol verme meselesi yüzünden çıkan tartışma, kısa sürede kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Ömer N., elindeki tabancayla Ali Çubuk’a ateş etti. Şüpheli olay yerinden kaçarken, ağır yaralanan Ali Çubuk, yakınları tarafından özel bir araçla İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı. Yapılan tüm müdahalelere rağmen Ali Çubuk kurtarılamadı.

Olayın ardından İnegöl Jandarma Komutanlığı JASAT ekipleri, kaçan şüpheli Ömer N. ve kardeşi Can N.’yi (20) suç aleti tabancayla birlikte yakaladı. İki şüpheli gözaltına alındı ve sağlık kontrolünden geçirildikten sonra çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cinayeti Anlattı: Gözaltındaki Ömer N., ifadesinde olayın bir kargo dağıtımı sırasında yaşandığını belirtti. "Kardeşimle birlikte Cerrah Mahallesi’nde bir adrese kargo bırakmaya gidiyorduk. Adresi ararken bir anda karşıma bir araç çıktı. Araçtaki şahıslar el kol hareketi yaparak beni taciz etti. Ben yol verdim, ancak daha sonra araca gelip bana ve kardeşime saldırdılar. Korkutmak amacıyla havaya ateş ettim. Ali Çubuk, elimdeki silahı almaya çalışırken silah kazara patladı." dediği öğrenildi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.