İnegöl'de ki molotoflu saldırıda flaş gelişme

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
14 Eki 2024 / Pzt 13:21
1 dk okuma / 1.414 Kez Okundu
| | |

Bursa İnegöl Ertuğrulgazi Mahallesi'nde iki aile arasında çıkan tartışma sonrası, bir grup tarafından bir eve Molotof atılmak istendi. Olay yerine gelen emniyet ekipleri güvenlik önlemi alırken, R.F. ve H.F. gözaltına alınıp adliyeye sevk edildi.

Bursa’nın İnegöl ilçesi Ertuğrulgazi Mahallesi Sezgin Sokak’ta iki aile arasında yaşanan tartışma, kısa süreli sakinlik sonrası yeniden alevlendi.

İKİ AİLE ARASINDA TARTIŞMA ÇIKTI
Ertuğrulgazi Mahallesi Sezgin Sokak üzerinde, akşam saatlerinde iki aile arasında başlayan tartışma, emniyet ekiplerinin müdahalesiyle yatıştırıldı. Ancak aradan geçen bir saat sonra gerilim tekrar tırmandı.

MOLOTOFLU SALDIRI GİRİŞİMİ YAŞANDI
Olayın yeniden alevlenmesi üzerine, bir grubun bir eve Molotof kokteyli atarak yakmaya çalıştığı öğrenildi. Mahalle sakinleri durumu yetkililere bildirirken, olay yerine hızla emniyet ekipleri sevk edildi.

EMNİYET EKİPLERİ BÖLGEDE NÖBET TUTTU
İhbar üzerine olay yerine gelen emniyet ekipleri, belirtilen adreste nöbet tutarak güvenlik önlemleri aldı ve bölgedeki gerginliğin tırmanmasını engelledi.

ŞÜPHELİLER GÖZALTINA ALINDI VE ADLİYEYE SEVK EDİLDİ
Molotoflu saldırıya karıştığı öne sürülen R.F. ve H.F. isimli şahıslar emniyet güçlerince gözaltına alındı. Şüphelilerin sorgusu tamamlandıktan sonra yargılanmak üzere adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

TUTUKLANDILAR

Mahkemeye çıkan R.F ve H.F isimli şahıslar yargılanmalarının ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.