İnegöl'de ki Masal Parkı’nı Ankara’da ki Dinazor Parkına benzetti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
19 Eki 2023 / Per 11:05
2 dk okuma / 3.547 Kez Okundu
| | |

CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin uzun süredir kapalı olan Akhisar’da ki Masal Parkını, Ankara’da ki Dinazor Parkına benzetti. Şahin masal parkının milli servet olduğunu belirterek, milli serveti kimse çarçur etmesin dedi.

2018 yılında hizmete açılan Ayçiçeği Masal Parkı’nın işletmenin yeniden ihaleye verilmesi nedeniyle Haziran ayında tamamen kapatılmıştı.
Parkın hala açılmamasından dolayı tepki gösteren CHP İnegöl İlçe Başkanı zemci şahin burayı Ankara’da ki dinazor parka benzetiyorum akıbeti de öyle gözüküyor. Bu bir milli servettir, milli serveti kimse çarçur etmesin dedi.

zemci şahin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Akhisar Mahallemizde ciddi paralar harcanarak yapılan masal parkındayız. Geçmişte de kamuoyunu meşgul eden Ankara’da ki dinazor parka benzetiyorum akıbeti de öyle gözüküyor. Ciddi paralar harcanarak yapılan bu masal parkı 3 aydan fazla daha süredir kapısında kilit var. Bu vatandaşın parası ile yapılan tesisin atıl bir şekilde durması mümkün değildir. Değerli belediye başkanımızı buraya bir kişi görevlendirmesi çok mu zor. Akhisar muhtarlığına söylense bir iki kişi istihdam edelim burayı çalıştırsın. Kadınlarımıza versinler burayı işletecek bir sürü kadın var. Buranın çalıştırılması temizliğinin yapılması aynı zamanda bölgeye bir sosyal tesis olarak hizmet vermesi insanların çayını kahvesini içmesi gereken bir yer maalesef şuan hayalet parka dönmüş durumda. Buranın en kısa zamanda faaliyete geçirilmesi Akhisar’da ki insanlara hizmet vermesi gerekiyor. Lütfen paramızı pula çevirip tesislere yatırıp sonra bu tesisleri atıl duruma getirmeyiniz. Bu bir milli servettir, milli serveti kimse çarçur etmesin.  


Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.