İnegöl'de ki cinayette 4 tutuklama

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
03 Eyl 2024 / Sal 09:26
1 dk okuma / 78.536 Kez Okundu
| | |

İnegöl Sinanbey Mahallesi'nde alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan kavga kanlı bitti. Olayda 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi tutuklandı. Tutuklananlardan biri olan Efe G., kendini savunmak amacıyla bıçak kullandığını ifade etti.

İnegöl'de Sinanbey Mahallesi Arap Cami Sokak'ta, önceki gece saat 00.30 sıralarında alacak verecek meselesi nedeniyle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Hani Kasım (23) ve Halep Elhalef (22) arasında yaşanan tartışmaya müdahale etmek isteyen Efe G. (16) ve arkadaşları Doğukan K. (18), Doğukan S. (18), Deniz D. (18) ve Talha T. (18) olay yerinde bulunuyordu. Kavgayı ayırmak isteyen Efe G., Hani Kasım tarafından sopayla saldırıya uğradı. Efe G. ise kendisini savunmak için bıçak kullanarak Hani Kasım’ı ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan Kasım, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Olayın ardından Efe G. ve arkadaşları polis ekiplerince gözaltına alındı. Sorgulamalarının ardından mahkemeye sevk edilen Efe G., Doğukan K., Doğukan S. ve Halep Elhalef tutuklanırken, Deniz D. ve Talha T. serbest bırakıldı.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.