İnegöl’de kâğıttan fakülte! 5 yıldır adı var kendi yok

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de kâğıttan fakülte! 5 yıldır adı var kendi yok
#İnegöl | Haber Merkezi
24 Tem, 2024 / Çar 14:20
1 dk okuma / 6.393 Kez Okundu
| | |

İnegöl’de 5 yıl önce açılacağı müjdelenen Sağlık Bilimleri Fakültesi kâğıt üzerinde kaldı. 5 yılın sonunda fakülte için tek bir adım bile atılmadı.

İnegöl’de 2019 yılında dönemin milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’in girişimleri sonucu Cumhurbaşkanlığı kararnamesi ile Bursa Uludağ Üniversitesi bağlı olarak İnegöl’de sağlık bilimleri fakültesi kurulmuştu.

Sağlık Bilimleri Fakültesi bünyesinde, -Beslenme ve Diyetetik -Fizyoterapi ve Rehabilitasyon -Hemşirelik -Sağlık Yönetimi -Spor Bilimleri -Beslenme Ve Diyetetik (Tezli) -Hemşirelik (Tezli) bölümleri açılacaktı.

FAKÜLTE KÂĞIT ÜZERİNDE KALDI

Aradan geçen 5 yılın sonunda Sağlık Bilimleri Fakültesi hakkında bir gelişme yaşanmadı. Kâğıt üzerinde fakültenin kendisi olmasına rağmen ne fiziki bir fakülte binası nede bu fakülteye ait bir kadro açıldı.

AKIBETİ MEÇHUL

Öte yandan fakültenin geleceği hakkında kimsenin bir bilgisi yok. Yeni bir fakülte binası yapılacak mı? Kadro açılacak mı? Yoksa sadece kâğıt üzerinde kalan fakülte kapatılacak mı? Cevap bekleyen sorular olarak kaldı.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Münir Kandemir / 24 Tem, 2024 / Çar 15:02
İnegöl Online teşekkürler. İnegöl hakkında yaptığınız "Hocaköy barajı-Hastanenin personel sıkıntısı- Sağlık bilimleri fakültesi" haberlerinizi ilgi ile okudum. Duyarlılığınız için teşekkür ederim. Kolay gelsin.
Fatih / 24 Tem, 2024 / Çar 16:31
AKP li olupta yalan söylemeyen varmı hepsi yalancı