İnegöl'de Kamu Kurumları Arası Voleybol Heyecanı Başlıyor!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de Kamu Kurumları Arası Voleybol Heyecanı Başlıyor!
#İnegöl | Haber Merkezi
22 Nis 2024 / Pzt 19:31
/ 700 Kez Okundu
| |

İnegöl Kaymakamlığı'nın himayesinde düzenlenen ve bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilecek olan Kamu Kurumları Arası Voleybol Turnuvası, 24 Nisan - 13 Haziran 2024 tarihleri arasında İnegöl Spor Salonu'nda heyecanla başlayacak.

14 Takım, 56 Müsabaka: Toplam 14 takımın katılımıyla gerçekleşecek turnuvada, 8 hafta boyunca heyecan dolu 56 müsabaka oynanacak. Müsabakalar Salı ve Perşembe günleri voleybol severleri İnegöl Spor Salonu'nda buluşturacak.

Açılış Maçı 24 Nisan'da: Turnuvanın açılış maçı, 24 Nisan Çarşamba günü saat 19.00'da İnegöl İlçe Milli Eğitim C takımı ile İnegöl Devlet Hastanesi arasında oynanacak. Açılış vuruşunu ise İnegöl Kaymakamı Eren Arslan gerçekleştirecek.

Heyecanlı Bir Voleybol Serüveni: 8 hafta boyunca sürecek olan voleybol turnuvası, İnegöl'deki kamu kurumlarını bir araya getirerek dostluk, rekabet ve dayanışma ruhunu pekiştirmeyi amaçlıyor.

Tüm Voleybol Severler Davetli: Bu heyecan dolu voleybol şölenine tüm voleybol severler davetlidir. İnegöl Spor Salonu'na gelerek, kamu kurumlarının kıyasıya mücadelelerine tanıklık edebilirsiniz.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.