İnegöl'de kafeteryalar mercek altına alındı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl
#İnegöl | İHA
18 Eki 2024 / Cum 10:21
1 dk okuma / 621 Kez Okundu
| | |

Bursa İnegöl’de belediye zabıta ekipleri kafeteryalara yönelik detaylı bir denetim gerçekleştirdi. 67 kafe incelendi, 5 işletmeye fiyat etiketi yönetmeliğine aykırılıktan işlem yapıldı.

İNEGÖL'DE KAFETERYALARA SIKI DENETİM
Bursa’nın İnegöl ilçesinde belediye zabıta müdürlüğü ekipleri, ilçede faaliyet gösteren kafeterya işletmelerine yönelik denetim gerçekleştirdi. 67 kafe ekiplerce detaylı bir şekilde incelendi.

67 kafeTERYA DENETLENDİ
İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, ilçe genelinde çeşitli sektörlere yönelik denetimlerini sürdürmeye devam ediyor. Belirli aralıklarla yapılan bu denetimler kapsamında, son olarak kafeterya işletmeleri denetim altına alındı. Dört koldan sahaya çıkan zabıta ekipleri, 67 iş yerini titizlikle inceledi.

DENETİMLERDE NELER KONTROL EDİLDİ?
Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada, “İlçemizde faaliyet gösteren kafeterya işletmelerine yönelik 01-11 Ekim 2024 tarihlerinde denetlemeler yapılmıştır. Bu kapsamda 67 işyerinde ekiplerimiz gerekli kontrolleri gerçekleştirmiştir. Denetimlerde; işyeri açma ve çalışma ruhsatı, hijyen, güncel fiyat etiketi ve tarife, saklama-depolama alanları, işyeri tertip ve düzeni, ruhsata aykırı faaliyet konularında kontroller yapılmıştır” ifadelerine yer verildi.

5 İŞYERİNE CEZAİ İŞLEM UYGULANDI
Denetim sırasında 5 işyerine, Fiyat Etiketi Yönetmeliğine aykırı hareket ettikleri gerekçesiyle cezai işlem uygulandı. Diğer işyerlerinde ise kusurlu görülen hususlar için ihtarname düzenlenerek idari yaptırımlar uygulandı. Zabıta Müdürlüğü, denetim ve çalışmalarının kararlılıkla devam edeceğini belirtti.

ZABITA DENETİMLERİ DEVAM EDECEK
İnegöl Belediyesi yetkilileri, ilçe genelindeki işletmelere yönelik denetimlerin düzenli olarak sürdürüleceğini, vatandaşların sağlıklı ve düzenli bir hizmet alması için azimle çalıştıklarını ifade etti.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.