İnegöl'de Kadın ve Çocuklara Şiddete Karşı Büyük Yürüyüş Düzenleniyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
09 Eki 2024 / Çar 15:12
1 dk okuma / 2.224 Kez Okundu
| | |

İnegöl'de, kadın ve çocuklara yönelik şiddete dikkat çekmek amacıyla büyük bir yürüyüş düzenleniyor. 11 Ekim'de gerçekleşecek yürüyüşe sosyal medyada destek çağrıları yapılıyor.

İNEGÖL'DE KADIN VE ÇOCUKLARA ŞİDDETE KARŞI BÜYÜK YÜRÜYÜŞ

İnegöl’de son dönemde kadın ve çocuklara uygulanan şiddete dikkat çekmek ve bu şiddet olaylarına tepki göstermek amacıyla büyük bir yürüyüş düzenleniyor. Etkinlik, şehirdeki birçok kesimden destek buldu ve katılımın yoğun olması bekleniyor.

YÜRÜYÜŞÜN AMACI

Yürüyüşün amacı, artan şiddet ve cinayet vakalarına karşı toplumsal farkındalık oluşturmak. Kadın ve çocuklara yönelik şiddete karşı durmak ve topluma bu konuda önemli bir mesaj vermek adına düzenlenen etkinlik, şehrin merkezinde geniş bir katılımla gerçekleşecek.

11 EKİM'DE GERÇEKLEŞECEK

Yürüyüş, 11 Ekim Cuma Günü saat 20.00’da İnegöl’deki eski belediye binasının önünden başlayacak. Katılımcılar, yürüyüşlerini Atatürk Anıtı önünde sonlandıracak. Yürüyüş sırasında birçok kişi ellerinde pankartlar ve dövizlerle şiddete karşı mesajlar verecek.

SOSYAL MEDYADA DESTEK ÇAĞRISI

Sosyal medyada yürüyüşe destek vermek için çeşitli platformlarda çağrılar yapılmaya başlandı. Organizatörler, özellikle kadınların ve çocukların seslerinin daha fazla duyulması için geniş bir katılımın sağlanmasını hedefliyor.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir