İnegöl'de gergin gece! Polis sabaha kadar nöbet tuttu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
14 Eki 2024 / Pzt 08:23
1 dk okuma / 7.859 Kez Okundu
| | |

Ertuğrulgazi Mahallesi Sezgin Sokak'ta iki komşu arasında başlayan kavga molotoflu saldırıya dönüştü. Olay yerine sevk edilen emniyet ekipleri, yangına müdahale ederek sabaha kadar nöbet tuttu.

ERTUĞRULGAZİ MAHALLESİ’NDE KOMŞULAR ARASINDA KAVGA ÇIKTI

Ertuğrulgazi Mahallesi Sezgin Sokak üzerinde iki komşu arasında henüz nedeni bilinmeyen bir sebepten dolayı tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine komşular arasında kavga yaşandı. Olay yerine yapılan ihbar üzerine çok sayıda emniyet ekibi sevk edilerek kavga büyümeden sonlandırıldı ve emniyet ekipleri bölgeden ayrıldı.
 
MOLOTOFLU SALDIRI İDDİASI
Ancak bir süre sonra kavgaya karışan taraflardan biri, diğer tarafın binasına molotof kokteyli attığı iddia edildi. Çıkan yangına ilk müdahaleyi çevrede bulunan gece bekçileri yaptı.
 
OLAY YERİNE TAKVİYE EKİPLER GELDİ
İhbar üzerine olay yerine çok sayıda emniyet ve çevik kuvvet ekibi sevk edildi. Ekipler, yangını kontrol altına alırken bölgede güvenliği sağlamak için geniş önlemler aldı.
 
GECE BOYUNCA EMNİYET NÖBET TUTTU
Gelen talimat doğrultusunda emniyet ekipleri, sabaha kadar nöbet tutarak olay yerinde güvenliği sağladı. Olayın ardından soruşturma başlatıldı.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.