İnegöl'de genç girişimci kadın, inşaat ve dekorasyon bürosu açtı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
h
#İnegöl | Haber Merkezi
27 Eki 2023 / Cum 15:18
1 dk okuma / 3.540 Kez Okundu
| | |

İnegöl'de inşaat mühendisi Cansu Parmak, Hamidiye Mahallesi Park Caddesi'nde inşaat ve dekorasyon bürosu açtı.

Açılışa Belediye Başkanı Alper Taban, İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, Şoförler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, Müteahhitler Derneği Başkanı Yusuf Şehitoğlu ve davetliler katıldı.

Açılışta konuşan Cansu Parmak, "Hayallerimi gerçekleştiriyor olmak ve İnegöl halkına hizmet edecek olmak beni çok heyecanlandırıyor. Umuyorum ki her şey çok güzel olur. Sözlerimi sonlandırırken benim bu yolda destekleriyle yalnız bırakmayan canım ailem ve sevdiklerime çok teşekkür ederim." dedi.

Müteahhitler Derneği Başkanı Yusuf Şehitoğlu, "İnegöl'de inşaat sektörü oldukça büyük yer kat ediyor. Cansu kardeşimizin girişimi, şehrimizin girişimcilik duygusunun ne kadar gelişmiş olduğunu gösteriyor. İnşallah bütün yapıların kalitesini, bütün yapılardaki malzeme kalitesini ileriye götürecektir." ifadelerini kullandı.

İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, "İnegöl'de genç girişimcilik çok üst seviyede. Cansu kardeşimizin girişimi de bunun bir örneği. Cansu kardeşime hayallerinin peşinde koşmasıyla ilgili işyeri açılışıyla ilgili tebrik ediyorum. Umarım hayallerini büyüterek devam eder." dedi.

Belediye Başkanı Alper Taban, "İnegöl'ümüz gelişiyor. Çok kıymetli işler yapılıyor. Bunun örneği de Cansu kardeşimiz gibi genç müteşebbisler. Cansu kardeşimizin ailesi ne kadar gurur duyuyorsa biz de o kadar duyuyoruz. Ben kendimi şanslı hissediyorum." diye konuştu.


Konuşmaların ardından işyeri dualar eşliğinde kurdele kesilerek açıldı.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir