İnegöl'de duyarsız babanın yaptığı bu kadar da olmaz dedirtti

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
26 Eki 2023 / Per 15:49
1 dk okuma / 11.204 Kez Okundu
| | |

İnegöl’de okullarda yaygınlaşan kanlı para oyunu sonrası okullarda tedbirler arttırıldı. Bir duyarsız babanın yaptığı bu kadar olmaz dedirtti. İşte okullarda kanlı para oyunu için alınan tedbirler.

Adem Demir | İNEGÖL ONLİNE | ÖZEL HABER
Son zamanlarda okullarda yaygınlaşan ve 'kanlı para' adı verilen tehlikeli oyun, eğitim kurumlarında kaygı verici bir hale geldi. Bu oyun, çocukların ellerini kan içerisine sokmalarına neden oluyor ve bulaşıcı hastalıkların yanı sıra elde kırıklar ve çatlaklara yol açabiliyor. Bazı okulların yasaklamasına rağmen öğrenciler, öğretmenlerinden saklayarak bu tehlikeli etkinliği sürdürüyor. Sosyal medyada oyunun daha kanlı bir hale getirilmesi için taktiklerin paylaşılması ise endişe verici bir gelişme olarak dikkat çekiyor.

İNEGÖL’DE TEDBİRLER ARTTIRILDI
İnegöl’de bazı okullarda bu oyunun görülmesi sonrası okul idareleri harekete geçti. Ellerinde kanlı para izi görülen öğrenciler rehberlik servislerine gönderilirken, öğrencilere kanlı paranın bir oyun olmadığı kendilerine zarar verdiği anlatılıyor.
Özellikle orta okul bölümlerinde rastlanılan kanlı para oyunu oynayan öğrencilerin aileleri konu hakkında bilgilendiriliyor.

DUYARSIZLIĞIN BU KADARI
Öte yandan bir öğrencinin kanlı para oyunu oynadığı tespit edilmesi üzerine ailesi bilgilendirildi. Duyarsız babanın çocuğu ile kendisinin bu oyunu oynadığı öğrenildi. Oyunun zararları hakkında baba yetkililer tarafından bilgilendirildi.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.