İnegöl'de Cumhuriyet coşkusu başladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
28 Eki 2024 / Pzt 18:24
1 dk okuma / 80 Kez Okundu
| | |

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 101. yıldönümü kutlamaları, 13.00’DA Atatürk Anıtı önünde düzenlenen çelenk sunma töreniyle başladı.

Cumhuriyetin ilanının 101. yıldönümü tüm yurtta olduğu gibi İnegöl’de de coşku ile kutlanıyor. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri, bugün saat 13.00'te Atatürk Anıtı'nda düzenlenen çelenk sunma töreniyle başladı. 

**Yenilenen Meydanda İlk Tören**

Yakın zamanda İnegöl Belediyesi tarafından düzenlenerek açılan heykel meydanında gerçekleştirilen törende ilk kez 29 Ekim kutlaması yapıldı. Çelenk sunma törenine; Kaymakam Eren Arslan, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Belediye Başkanı Alper Taban ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Binbaşı Serdar Akyalı'nın yanı sıra ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

**Törenin Devamı ve Yürüyüş Etkinlikleri**

Kaymakamlık, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenklerinin sunulmasının ardından tören saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile devam etti. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, İnegöl AVM kavşağından Atatürk Anıtı'na kadar sürecek Cumhuriyet Yürüyüşü ile devam edecek. 29 Ekim sabahı ise saat 10.00'da Kaymakamlık makamında tebriklerin kabulü yapılacak ve ardından Yeni Belediye Hizmet Binası önünde resmi törenlerle Cumhuriyet Bayramı coşkusu iki gün boyunca sürecek. 

Bu yıl, Cumhuriyetin 101. yılı kutlamaları İnegöl halkının yoğun katılımı ve büyük bir heyecanla gerçekleşiyor.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.