İnegöl'de CHP ve MHP Arasındaki Pankart Tartışması Büyüyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
23 Eki 2024 / Çar 14:11
2 dk okuma / 2.174 Kez Okundu
| | |

CHP İlçe Başkanı Zemci Şahin, Ülkü Ocakları tarafından asılan pankartla ilgili MHP İlçe Başkanı Uğur Bayram'ı sert bir dille eleştirdi. MHP ve CHP yöneticileri arasındaki sosyal medya tartışmaları yeni bir boyut kazandı.

CHP İLÇE BAŞKANI ZEMCİ ŞAHİN'İN AÇIKLAMALARI

CHP İlçe Başkanı Zemci Şahin, İnegöl’de bir süre önce Ülkü Ocakları tarafından asılan pankart üzerinden MHP İlçe Başkanı Uğur Bayram’a sert eleştirilerde bulundu. İnegöl’de geçtiğimiz aylarda Ülkü Ocakları tarafından asılan ve Selahattin Demirtaş’ı hedef alan pankart nedeniyle MHP ve CHP ilçe yöneticileri arasında başlayan sosyal medya savaşları aylar sonra yeni bir boyuta taşındı.

pankart TARTIŞMASI ALEVLENDİ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin PKK Terör Örgütü Elebaşı Abdullah Öcalan ile ilgili ezber bozan açıklamalarının ardından İnegöl’de asılan o pankart yeniden gündeme geldi. CHP İlçe Başkanı Zemci Şahin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada MHP İlçe Başkanı Uğur Bayram’ı hedef alarak, “Sürekli bizi sosyal medyadan saldıranlar birazcık utanırlar mı acaba?” diye sordu. MHP’nin Selahattin Demirtaş’ı cezalandırıp, Abdullah Öcalan’ı mükafatlandırma peşinde olduklarını öne süren Şahin, “Çok değil geçtiğimiz Temmuz ayında bu afişleri astıran, Ülkü Ocaklarına, MHP ilçe başkanına soruyorum, bugün genel başkanınızın açıklamasının ardından düşünceleriniz nedir?

DEVLET BAHÇELİ'YE ELEŞTİRİLER

Meclis başkanının 'Anayasamızın ilk 4 maddesinin değişebilir' açıklamasının ardından Devlet Bahçeli'nin bu açıklaması tesadüf değildir herhalde bir yerlerden emir almışlar ve o emri yerine getirdiklerini düşünüyorum. Ayrıca Selahattin Demirtaş’ı cezalandırıp Abdullah Öcalan’ı mükafatlandırmanın peşinde olduklarının apaçık bir göstergesidir. Bunun daha önce Abdullah Öcalan'ın cezaevinde okutulan mektupları ve yerel seçimlerde önce 'Ak Parti'yi destekleyin' açıklamalarını düşünürsek kimlerin terör örgütü ile el ele, kol kola iç içe olduğunu da gayet açık bir şekilde göreceğiz. 14 Mayıs seçimleri öncesinde yalan yanlış sahte video yayınlayanlar bunlara inanıp bize sürekli sosyal medyada saldıranlar birazcık utanırlar mı acaba?” dedi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.