İnegöl'de ÇELMO ve Ali Güler Mobilya güçlerini birleştirdi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
02 Eki 2023 / Pzt 19:51
2 dk okuma / 19.737 Kez Okundu
| | |

ÇELMO ve Ali Güler Mobilya İnegöl’de güçlerini birleştirerek ortak mobilya mağazası açtılar.

İnegöl’de, Çelmo ve Ali Güler Mobilya ortak bir mağaza açtı. Açılışa, Kaymakam Eren Arslan, AK Parti Bursa Milletvekilleri Ayhan Salman ve Mustafa Varank, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, firma sahiplerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

GÜZEL PROJELERLE BURAYA GELDİK
Açılışta konuşan Çelmo firması sahibi Güzel Çelik, "1985 yılında İnegöl'e bir valizimle geldim. Biz 3 kardeş buraya kadar omuz omuza vererek bugüne getirdik. Bundan 8 sene önce arka bölümü açtığımızda başkanıma bir söz vermiştim. İnşallah hayatta olduğumuz sürece biz de açılışlarımıza devam edeceğiz. Hepiniz tekrardan hoş geldiniz. Biz zamana ayak uydurarak dünyanın her yerinde güzel projelerle buraya kadar geldik. İnşallah bundan sonra da devamını getireceğiz." dedi.

2 FİRMA TEK KAPI ALTINDA BİRLEŞTİ
Ali Güler Mobilya sahiplerinden Yavuz Güler ise, "Bu gördüğünüz mağazamızın lüks dekorasyon olması, onu kıymetli kılmıyor. Ona kıymetli kılan Ankara ve İnegöl'de 2 farklı yerde faaliyet gösteren firmanın tek bir kapısı var. Tek kapı altında birleşmesi bence burada vurgulanması gereken noktası bu. Mobilya sektörümüzün büyümesinde inşallah bundan sonra tasarımlar ön plana çıkacak. Bundan sonra pazarlama stratejimiz açısından çok önemli olacaktır." ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından kurdele kesimiyle ÇELMO & Ali Güler mobilya mağazasının açılışı yapıldı.




 

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.