İnegöl'de Büyük Değişim: Nakliyeciler sitesi kuruluyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
 İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
24 Ağu 2024 / Cmt 10:41
1 dk okuma / 6.261 Kez Okundu
| | |

İnegöl Belediyesi, şehir trafiğini rahatlatmak için önemli bir adım attı. Yeni nakliyeciler sitesiyle birlikte TIR'lar mobilya sanayisi ve şehir merkezine giremeyecek.

İnegöl Belediyesi, şehir içindeki nakliye firmalarının neden olduğu trafik yoğunluğu ve görsel kirliliğe çözüm bulmak için büyük bir adım atıyor. Belediye Başkanı Alper Taban'ın açıklamalarına göre, yeni bir nakliyeciler sitesi kurularak bu firmalar şehir merkezinden uzaklaştırılacak.

YENİ NAKLİYECİLER SİTESİ NEREYE YAPILACAK?

İnegöl Belediyesi, yeni nakliyeciler sitesini Yeni Hayvan Pazaryeri bölgesi olarak belirledi. Bu sayede hem şehir merkezi trafiği rahatlatılacak hem de nakliye firmalarına modern ve düzenli bir çalışma alanı sunulacak.

60 FİRMA TAŞINACAK

Yeni sitede toplam 60 işyeri bulunacak. Özellikle yaşam alanlarının içinde kalan ve şehir trafiğini olumsuz etkileyen nakliye firmaları buraya taşınacak. Bu sayede hem vatandaşların yaşam kalitesi artacak hem de şehir içi ulaşım daha akıcı hale gelecek.

TIR GİRİŞLERİ YASAKLANIYOR

Başkan Taban'ın yaptığı açıklamada, mobilya sanayisi içine TIR girişleri yasaklanacak. Mobilya ürünlerinin küçük araçlarla işyerlerinden alınarak sitede TIR'lara yüklenmesi sağlanacak. Bu sayede şehir içindeki büyük araç trafiği tamamen ortadan kalkacak.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.