İnegöl'de Büyük Alışveriş Şenliği: %50’ye varan indirimler başlıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
07 Ağu 2024 / Çar 15:13
1 dk okuma / 3.419 Kez Okundu
| | |

İnegöl Belediyesi öncülüğünde, Ticaret ve Sanayi Odası, Terziler Odası, Lokantacılar Odası gibi birçok oda ve derneğin katılımıyla 15-18 Ağustos tarihleri arasında büyük bir alışveriş şenliği düzenlenecek.

 

Yüzde 50'ye varan indirimler, gece 00:00'a kadar açık iş yerleri, sokak etkinlikleri ve daha fazlası İnegöl'ü dört gün boyunca şenlendirecek.

ENFLASYONLA MÜCADELEYE DESTEK

İnegöl belediye Başkanı Alper Taban, şenliğin amacının hem esnafa destek olmak hem de vatandaşların bütçelerini rahatlatmak olduğunu belirtti. Yüzde 50'ye varan indirimlerle birlikte vatandaşlar hem kaliteli ürünlere uygun fiyatla ulaşabilecek hem de İnegöl ekonomisine katkı sağlayacaklar.

ÇARŞIDA HAYAT GECE YARISINA KADAR DEVAM EDECEK

Şenlik boyunca çarşı esnafı gece 00:00'a kadar açık olacak. Esnaflar, bayram arefelerinde olduğu gibi dükkanlarının önünde tezgahlar açarak daha geniş ürün yelpazesi sunacaklar.

KÜLTÜREL ETKİNLİKLERLE DOLU BİR ŞENLİK

Alışverişin yanı sıra, İnegöl belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun gösterileri, çocuk etkinlikleri ve daha birçok sürpriz etkinliklerle şenlik renklendirilecek.

esnaf ODALARINDAN TAM DESTEK

İnegöl ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, şenliğin İnegöl ekonomisine can vereceğini ve yerli üretimi destekleyeceğini belirtti. esnaf odaları da şenliğe büyük destek vererek üyelerine indirimli ürünler sunma imkanı tanıyor.


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.