İnegöl'de alt yapı çalışmaları ne zaman bitecek? Başkan Taban açıkladı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
23 Ağu 2024 / Cum 12:08
1 dk okuma / 3.783 Kez Okundu
| | |

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, BUSKİ tarafından İnegöl'de devam eden altyapı çalışmalarına ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman ve İlçe Başkanı Mustafa Durmuş ile birlikte basın mensuplarıyla bir araya gelen Başkan Taban, çalışmaların hangi mahallelerde sürdüğünü ve 2. etap çalışmalarının hangi bölgelerde yapılacağını paylaştı.

Başkan Taban 2. Etap çalışmalarının Fatih Mahallesi, Cumhuriyet Mahallesi, Sinanbey Mahallesi, Burhaniye Mahallesi, Turgutalp Mahallesi, Cuma Mahallesi, Yenice Mahallesi, Orhaniye Mahallesi ve Mahmudiye Mahallesi’nde planlandığını çalışmaların 2025 yılın ortalarında bitirilmesi hedeflendiğini belirtti.

Başkan Taban, altyapı çalışmalarının daha planlı ve dikkatli bir şekilde yürütülmesi gerektiğini vurguladı. "Büyükşehir Belediye Başkanımızla bu konuda görüşmeler yaptık ve taleplerimizi ilettik. Çalışmaların etaplar halinde, kontrollü bir şekilde ilerlemesini istedik. Özellikle kanalizasyon ve içme suyu hatlarının korunması gerektiğini, kazıların daha dikkatli yapılmasının önemini belirttik. Çalışmaların hızla tamamlanması ve yolların, kaldırımların kısa sürede eski haline getirilmesi gerekiyor," dedi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.