İnegöl’de 41 odalı otel geliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl’de 41 odalı otel geliyor
#İnegöl | Haber Merkezi
16 Tem, 2024 / Sal 15:08
2 dk okuma / 16.338 Kez Okundu
| | |

Elite World Hotels & Resorts yetkilileri Bursa’nın İnegöl ilçesinde 41 odalı bir otel açmak için franchise sözleşmesi imzaladı.

 

Elite World Hotels & Resorts, Türkiye'nin önde gelen otel zincirlerinden biri olarak büyüme stratejisine hız kesmeden devam ediyor. Mobilyacılık sektörünün önemli bir merkezi olan Bursa İnegöl'e açılan Elite World GO Bursa İnegöl, hem iş hem de tatil amaçlı gelen misafirlere hizmet verecek. Ekim ayında kapılarını açacak olan otel, bölge turizmine önemli bir katkı sağlayacak.

Elite World Hotels & Resorts Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Emel Elik Bezaroğlu, şirketin yurt içi ve yurt dışında büyüme hedefleri doğrultusunda farklı turizm çeşitlerine odaklandığını ve İnegöl'ün bu hedefler doğrultusunda önemli bir adım olduğunu belirtti. Bezaroğlu, yatırımcıları turizm sektöründe Elite World'ün uluslararası satış ve pazarlama gücünden yararlanmaya davet etti.

Şirket CEO'su Orkun Petekçi ise franchise iş modeliyle büyüme hedeflerine hızla ilerlediklerini ve 2030 yılına kadar 50 otele ulaşma hedefinde olduklarını söyledi. Petekçi, yatırımcıların Elite World çatısı altında değerlendirmek istediği yoğun talepten memnuniyet duyduğunu ifade etti.

İnegöl Otelcilik turizm ortağı Dündar Köktan ise İnegöl'ün merkezi konumu sayesinde hem iş hem de turistik seyahatler için uygun bir lokasyonda olduğunu vurguladı. Köktan, Elite World'ün hizmet kalitesi ve marka gücüne güvenerek turizm sektörüne adım attıklarını ve İnegöl'ün ilk markalı oteliyle bölgenin konaklama ihtiyacını karşılamayı hedeflediklerini belirtti.

Elite World GO Bursa İnegöl, 41 oda, toplantı salonu, restoran ve kafe gibi olanaklarla misafirlerine hizmet verecek.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.