İnegöl’de 3 günlük festival başladı! İndirimler kapıda

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Eyl 2024 / Cum 15:50
1 dk okuma / 5.828 Kez Okundu
| | |

İnegöl'de 3. Hanımeli Alışveriş Şenliği başladı. İnegöl Belediyesi ve Terziler Odası işbirliğiyle düzenlenen şenlikte, onlarca esnaf yeni sezon ürünleriyle İnegöllülere özel indirimler sunuyor.

İnegöl'de bu yıl 3.'sü düzenlenen Hanımeli Festivali bugün itibarıyla kapılarını açtı. Onlarca İnegöllü esnaf, yeni sezon ürünleriyle 3 gün boyunca İnegöllülerin hizmetinde olacak.

Bu yılki Hanımeli alışveriş Şenliği, İnegöl'ün Kurtuluş Şenlikleri kapsamında İnegöl Belediyesi iş birliğiyle Kültür Park içinde düzenleniyor ve 6-8 Eylül tarihleri arasında, gece saat 00.00’a kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

İnegöl Terziler Odası Başkanı Selim Malçok, festivalin açılışıyla ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bugün, 6 Eylül 2024, İnegöl’ün kurtuluş şenlikleri kapsamında İnegöl Belediyesi ile birlikte 3.'sünü düzenlediğimiz İnegöl Hanımeli Şenliği başladı. Dün stantlarımız kuruldu ve bugün esnafımız stantlarını açtı. Şu anda satışa hazır vaziyetteler. Tüm İnegöl halkını Kültür Park içinde kamelyalar bölgesine davet ediyorum. Esnafımıza hayırlı işler, ilçe halkımıza da hayırlı alışverişler diliyorum. İnşallah esnafımızın yüzü güler ve ilçe halkımız da aradıklarını indirimli olarak bularak mutlu olur."

Festival süresince birçok esnafın yeni sezon ürünleri indirimli fiyatlarla satışta olacak. İnegöllüler, hem alışveriş yapma hem de kültürel etkinliklerle dolu dolu bir festival geçirme fırsatı bulacak.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.