İnegöl'de 23-24-25 Ağustos tarihlerinde elektrik kesintisi olacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
22 Ağu 2024 / Per 12:42
1 dk okuma / 5.210 Kez Okundu
| | |

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş.'nin yaptığı açıklamaya göre, İnegöl'de 23-24-25 Ağustos tarihlerinde birçok mahallede planlı elektrik kesintisi yaşanacak. Kesintilerin nedeni bakım ve onarım çalışmaları. Etkilenen mahallelerin listesi haberimizde.

Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. tarafından yapılan açıklamaya göre, İnegöl'de 23-24-25Ağustos tarihlerinde planlı elektrik kesintileri yaşanacak. Bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle gerçekleştirilecek kesintiler, birçok mahalleyi etkileyecek.

HANGİ MAHALLELERDE ELEKTRİK KESİNTİSİ OLACAK?

Kesintilerin yaşanacağı mahalleler şu şekilde sıralandı:

Esentepe Mahallesi, Yunusemre Mahallesi, Ertuğrulgazi Mahallesi, Yeni Mahalle, İsaören Mahallesi, Cerrah Mahallesi, Kemalpaşa Mahallesi, Mahmudiye Mahallesi

KESİNTİLERİN NEDENİ NEDİR?

Elektrik dağıtım sisteminin daha güvenli ve verimli hale getirilmesi amacıyla bakım ve onarım çalışmaları gerçekleştirileceği belirtildi. Bu çalışmaların, elektrik kesintilerine neden olduğu ifade edildi.

VATANDAŞLARI NE BEKLİYOR?

Elektrik kesintilerinden etkilenecek vatandaşların, bu süreçte gerekli önlemleri almaları ve önemli cihazlarını koruma altına almaları öneriliyor. Özellikle buzdolapları ve derin dondurucuların kapılarının sık sık açılmaması, elektrik kesintileri sonrası oluşabilecek olumsuz durumların önüne geçilmesi için önemli.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.