İnegöl'de 2 gün boyunca ücretsiz olacak!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl'de 2 gün boyunca ücretsiz olacak!
#İnegöl | Haber Merkezi
18 Tem, 2024 / Per 14:00
1 dk okuma / 19.424 Kez Okundu
| | |

Bursa Büyükşehir Belediyesi, gençleri YKS hazırlık sürecinde yalnız bırakmadığı gibi tercih döneminde de destek oluyor. Büyükşehir Belediyesi 10 ilçede 16 farklı noktaya kurulacak merkezlerde gençlerin doğru tercih yapabilmesi için ücretsiz danışmanlık desteği verecek.

 

Yıl içerisinde üniversite sınavına hazırlanan öğrencilere, eğitim desteği sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, sınav sonrası da önemli karar noktalarından biri olan üniversite tercihlerinde gençleri yalnız bırakmıyor. Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da üniversite tercihi yapacak gençlere, 10 ilçede 16 farklı noktaya kuracağı merkezlerde uzman rehberler eşliğinde ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek.

Üniversite Tercih Rehberlik Noktaları kentin farklı noktalarında 29-30-31 Temmuz ve 1-2 Ağustos tarihlerinde hizmet verecek. Sınav sonuçları ve bireysel tercihler değerlendirilerek, en uygun üniversite ve bölümler hakkında gençlere bilgi verilecek.

İnegöl'de 30-31 Temmuz tarihlerinde heykel önünde kurulucak olan stantta öğrencilere ücretsiz danışmanlık hizmeti verilecek.

 

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.