İnegöl'de 1 ay boyunca o mahallelerde su kesintisi olacak

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl
#İnegöl | Haber Merkezi
23 Eyl 2024 / Pzt 17:07
1 dk okuma / 3.997 Kez Okundu
| | |

BUSKİ Genel Müdürlüğü, İnegöl'ün bazı mahallelerinde 24 Eylül-23 Kasım 2024 tarihleri arasında su kesintisi yapılacağını duyurdu. Çalışmaların sürdüğü süreçte vatandaşların tedbirli olmaları istendi.

İnegöl'de su kesintisi yaşanacağına dair yapılan açıklamaya göre, BUSKİ Genel Müdürlüğü Kanalizasyon Dairesi Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek altyapı çalışmaları nedeniyle bazı bölgelerde belirli saatler arasında su kesintileri yapılacak. Açıklamada, İnegöl'ün Fatih Mahallesi Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi ve Cumhuriyet Mahallesi Çalı Kavak Sokak ile civarındaki alanların etkileneceği belirtildi. Su kesintileri 24 Eylül 2024 tarihinden itibaren başlayacak ve 23 Kasım 2024 tarihine kadar sürecek.

Kesintiler her gün 09:00 ile 18:00 saatleri arasında planlı olarak gerçekleşecek. Çalışmaların devam ettiği bu süre zarfında, vatandaşlardan tedbirli olmaları ve gerekli önlemleri almaları istendi. Su kesintilerinin belirli saatlerle sınırlı olacağı ifade edilse de, bölgedeki sakinlerin dikkatli olması gerektiği vurgulandı. Vatandaşlara su depolama ve kesintilerden etkilenmemek adına erken önlem alma uyarısı yapıldı.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.