İnegöl Modern Hayvan Pazarı Kurban Bayramı'na Hazır: Kotra İhalesi Gerçekleşti!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Modern Hayvan Pazarı Kurban Bayramı'na Hazır: Kotra İhalesi Gerçekleşti!
#İnegöl | Haber Merkezi
07 May 2024 / Sal 11:53
/ 3.782 Kez Okundu
| |

İnegöl Belediyesi Hayvan Pazarı'nda Kurban Bayramı için kotra ihalesi gerçekleştirildi. 46 büyükbaş ve 26 küçükbaş kotra satılırken, 8 adet kurban kesim yeri de kiralandı. Hayvan pazarı 27 Mayıs'ta açılacak ve 19 Haziran'da boşaltılacak. Kiralama fiyatları ve detaylı bilgiler için haberi okuyun.

Kurban Bayramı'na yaklaşırken, bölgenin en gözde hayvan pazarlarından biri olan İnegöl Belediyesi Hayvan Pazarı, modern tesisleri ve geniş kapasitesi ile kurbanlık hayvan ihtiyacını karşılamaya hazırlanıyor. Bu kapsamda, 2024 Kurban Bayramı için kotra kiralama ihalesi gerçekleştirildi.

İHALEDE KOTRA FİYATLARI VE KİRALAMA SÜRESİ
Pazartesi günü yapılan kotra kiralama ihalesinde, 60 m2 büyükbaş hayvan kotraları 30 bin TL, 25 m2 küçükbaş kotraları 10 bin TL, 12,5 m2 küçükbaş kotraları 5 bin TL ve Büyükbaş hayvan kesim alanları 6 bin TL'den açılış fiyatı ile ihaleye sunuldu. Satış işlemlerinden sonra kalan kotralar için fiyatlar ise; Büyükbaş 60 m2 kotralar 35.000 TL, Küçükbaş 25 m2 kotralar 12.000 TL, Küçükbaş 12,5 m2 kotralar 6000 TL ve Kesim yerleri ise 7000 TL olarak belirlendi. Bu yıl da yine kotra sahibi kiralamış olduğu kotrayı bir sonraki yıl için 28 Haziran 2024 tarihine kadar parasını peşin ödeyerek tekrar kiralayabilir.

KİRALAMA SÜRECİ VE HAYVAN PAZARI AÇILIŞ TARİHİ

Hayvan Pazarı'na girişler 27 Mayıs 2024 tarihinde başlayacak ve 19 Haziran 2024 tarihinde ise Pazar boşaltılarak teslim edilecektir.

İNEGÖL MODERN HAYVAN PAZARI'NIN SUNDUĞU OLANAKLAR
İnegöl Modern Hayvan Pazarı, modern tesisleri ve geniş kapasitesi ile kurbanlık hayvan ticareti için ideal bir ortam sunuyor. Pazar alanında yer alan idari binalar, prefabrik yatakhaneler, tuvalet ve duş alanları, mescit, yeme içme alanları ve sosyal alanlar, karantina binası, yem deposu ve veteriner noktası gibi tesisler, hem satıcıların hem de alıcıların konforunu göz önünde bulunduruyor.

İNEGÖL BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA

İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Aydın, kotra ihalesi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Kurban Bayramı'na 2 aydan az bir süre kaldı. Hem hayvan üreticilerinin hem de kurbanlık almak isteyen vatandaşların bölgemizde en çok tercih ettiği hayvan pazarlarından biri İnegöl Belediyesi Hayvan Pazarı. Bu sorumluluğun bilincinde olarak 2021 yılında şehrimizde tüm imkanlarıyla hem alıcıları hem satıcıları memnun eden modern bir Hayvan Pazarı kazandırdık." dedi.

HAYVAN PAZARI'NDA SON DURUM
Kotra ihalesinde toplamda 72 kotra ve 8 kesim alanı kiralandı. İnegöl Belediyesi kotra kiralamalarından 1 milyon 684 bin TL gelir elde etti. İnegöl Modern Hayvan Pazarı, Kurban Bayramı'na hazır bir şekilde tüm vatandaşları bekliyor.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.