İnegöl mobilya sektörü için önemli eğitim programı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl mobilya sektörü için önemli eğitim programı
#İnegöl | Haber Merkezi
20 Ara 2023 / Çar 10:41
1 dk okuma / 3.145 Kez Okundu
| | |

İnegöl Mobilyacılar Odası ve Ahşap-Der tarafından ortaklaşa gerçekleştirilen eğitim programlarının sonuncusu, İMYO Mobilya Dekorasyon Programı eski Başkanı Öğretim Görevlisi Mustafa Kastan tarafından verilen ‘Mobilyada Üretim Tekniği’ konulu seminerle tamamlandı.

Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda düzenlenen seminerde, mobilya üretiminin temelleri ve üretim süreçleri hakkında bilgi verildi. Kastan, İnegöl mobilyasının geçmişten günümüze gelişimini de özetlerken, yeni teknolojinin üretimde kullanımlarına da örnekler verdi.
 
Seminerde konuşan İnegöl mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, eğitimlerin mobilya sektörünün gelişimine katkı sağlayacağını belirterek, “Üretim önemli bir konu. Tüketici hakları, maliyet ve tasarım tescil davaları sonrası son olarak üretim tekniklerini mustafa kastan hocamızdan dinleyeceğiz. İnegöl mobilyada önemli bir marka. Bunu da üretimiyle tasarımıyla başardı. Bunu sürdürmek için de kaliteden taviz vermeden üretmeye devam ederek yapacak. Bugün binlerce üreticimiz var. Hepsinin bir sorumluluğu var ayrıca. İnegöl’ü temsil ediyorlar, İnegöl mobilyasını temsil ediyorlar” dedi.
 
Ahşap-Der Başkanı erkan kalafat da, İnegöl mobilyacılar Odası ile başarılı 4 program icra ettiklerini kaydederek, Başkan Özcan Ayhan’a teşekkür etti.
 
Programın sonunda mustafa kastan’a Özcan Ayhan ve erkan kalafat tarafından plaket takdim edildi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.