İnegöl mobilya ile büyümeye devam ediyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl mobilya ile büyümeye devam ediyor
#İnegöl | İHA
29 Nis 2024 / Pzt 15:50
/ 1.160 Kez Okundu
| |

50. Uluslararası İnegöl Mobilya Fuarı'nın tamamlanmasının ardından İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, fuara katkı koyan herkese teşekkür etti ve mobilya sektöründeki İnegöl'ün başarısını vurguladı.

200 firmanın 25 bin metrekarelik fuar alanında ürünlerini sergilediği organizasyonda, sadece fuar alanı değil tüm şehir adeta bir fuar havasında güzel bir hafta geçirdi.
 
İnegöl'ün mobilya sektöründe öncü şehir olduğuna vurgu yapan Taban, "Şehrimiz bu alanda Türkiye'de trendi belirleyen, 170 ülkeye ihracat yaparak adeta dünyanın da mobilyasını üreten şehir konumunda. 2023 ekonomi verileri de mobilya sektöründeki kalitemizi ortaya koyuyor." dedi.
 
Taban, İnegöl'ün 2023 yılında 1 milyar 480 milyon dolar ihracat yaptığını ve bunun 822 milyon dolarını mobilya sektörünün karşıladığını açıkladı. Bu rakam, Türkiye'nin toplam mobilya ihracatının yüzde 21'ini oluşturuyor.
 
Başkan Taban ayrıca, İnegöl'ün mobilya sektöründeki yükseliş ivmesini sürdürerek ülke ihracatına olan katkısını arttırdığını da sözlerine ekledi.
 
Wobilimoda Mobilya AVM Genel Müdürü Sedat Beşiktepe ise fuarda 2024 trend mobilyalarının tanıtıldığını ve büyük beğeni kazandığını ifade etti.
 
Fuarın İnegöl'ün yanı sıra mobilya sektörü için de büyük bir başarı olduğunu vurgulayan Taban, fuara katkı koyan herkese teşekkür etti.


Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.