İnegöl Mektebim Koleji’nde Türkiye’de ilk defa uygulanan yapay zeka destekli yerli Pdr uygulama sistemi MODKİM uygulanmaya başlandı !!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Mektebim Koleji’nde Türkiye’de ilk defa uygulanan yapay zeka destekli yerli Pdr uygulama sistemi MODKİM uygulanmaya başlandı !!
#İnegöl | Haber Merkezi
18 Eki 2024 / Cum 17:46
2 dk okuma / 329 Kez Okundu
| | |

Mizaç Odaklı Bütüncül Rehberlik Uygulama Modeli (MODKİM) Eğitimleri Mektebim Koleji İnegöl Kampüsünde gerçekleşti!

Prof. Dr. Mehmet Palancı ve Mektebim Koleji PDR Koordinatörü Müge Ertürk Berber, yaptıkları ziyarette "MODKİM" sistemi hakkında Kampüs yöneticileri, öğretmenleri ve PDR birimi uzmanları ile toplantılarını gerçekleştirdi. Ayrıca Prof. Dr. Mehmet Palancı "MUTLU VE BAŞARILI ÇOCUKLAR İÇİN AİLE UYUM REHBERİ" başlıklı semineri velilerin yoğun katılımıyla tamamlandı.

Mektebim Koleji İnegöl Kampüsü Müdürü Zuhal Helvacı etkinliğin bitiminde “Değerli öğrencilerimizin gelişim yolculuğuna bir bakış geliştirmek isteğiyle, kariyerleri, kişilikleri ve aileleri arkadaşlıkları için elimizden ne geliri bulmak için ortak akılla izledik, gözledik ve notlarımızı aldık” diyerek, Prof. Dr. Mehmet Palancı’ya teşekkür etti ve plaket takdim etti.

MODKİM Nedir?

MODKİM yapay zekâ desteğiyle çalışan "Bütüncül Okul rehberlik Uygulama ve Oğrenci Gelişim Takip Sistemidir"

Prof. Dr. Mehmet Palancı öncülüğünde PDR Psikoloji, eğitimci, Çocuk Gelişimi, Psikiyatri ve Nöroloji uzmanlarının katkıları alınarak hazırlanmıştır. Kuramsal ve bilimsel bir modelle çalışır. Çözüm odaklı, sistem kurgusuna sahip, pozitif çocuk ve genç gelişimini referans alan yazılım destekli bir Okul PDR uygulama modelidir.

MODKİM sadece web ya da çevrimiçi çalışan bir rehberlik test sistemi değildir. MODKIM PDR sistemi testleri ve ölçümleri, asıl PDR uygulamalarını başlatmak için basit bir araç olarak kullanır. PDR servisleri ve okullara sağlanan temel hizmet bir ölçüm sistemi olmaktan çok "bütüncül bir okul PDR modelidir". Süreçte öğrencilerin bireysel farklılıkları analiz edilir ve yıllar içinde gösterecekleri gelişim basamak basamak takip edilir. Bu aşamadan sonra daha çok okul PDR servislerini yerinde ve gerçek zamanlı özgün uygulamalarla buluşturur. Uzman ekibimiz PDR servisine düzenli süpervizyon desteği sağlar.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.