İnegöl Kavrulacak: Sıcaklık 38 Dereceye Çıkacak!

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Kavrulacak: Sıcaklık 38 Dereceye Çıkacak!
#İnegöl | Haber Merkezi
17 Tem, 2024 / Çar 16:50
1 dk okuma / 8.916 Kez Okundu
| | |

Türkiye'yi etkisi altına alan sıcak hava dalgası İnegöl'ü de vurmaya devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan son açıklamaya göre, İnegöl'de sıcaklıkların mevsim normallerinin çok üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Özellikle bu hafta içerisinde sıcaklıkların 37-38 dereceye kadar yükselmesi öngörülüyor. Nemle birlikte hissedilen sıcaklığın daha da artması beklenirken, vatandaşlara dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunuldu.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR GELDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, özellikle öğle saatlerinde dışarı çıkılmaması, bol su tüketilmesi ve açık renkli, pamuklu kıyafetler tercih edilmesi konusunda uyarıda bulundu. Yaşlılar, çocuklar, hamileler ve kronik rahatsızlığı olanların sıcak havanın etkilerine karşı daha hassas oldukları belirtilerek, bu kişilerin özellikle dikkatli olması gerektiği vurgulandı.

İNEGÖL'DE YAŞAM ZORLAŞIYOR

Sıcak hava dalgası, İnegöl'de hayatı olumsuz etkilemeye başladı. Vatandaşlar, yüksek sıcaklıklardan dolayı zor anlar yaşıyor. Özellikle açık havada çalışanlar ve dışarıda vakit geçirenler, sıcaktan bunalıyor.

SICAK HAVA DALGASI NE ZAMAN BİTİYOR?

Meteoroloji uzmanları, sıcak hava dalgasının önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirtiyor. Ancak, hafta sonu itibariyle sıcaklıklarda hafif bir düşüş bekleniyor. Sıcak hava dalgası yeni haftada devam etmesi bekleniyor.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.