İnegöl Doğa Koleji Sanat Akademisi Dünya Şampiyonluğu için Sırbistan'da

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Doğa Koleji Sanat Akademisi Dünya Şampiyonluğu için Sırbistan
#İnegöl | Haber Merkezi
27 Tem, 2024 / Cmt 16:42
2 dk okuma / 1.047 Kez Okundu
| | |

Ülkemizi önce Özbekistan’ da ardından Azerbaycan’ da gururla temsil eden Doğa Kültür Sanat Akademi, Sırbistan’ a dünya şampiyonluğu için yola çıktı.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Doğa Kolejleri Yönetim Kurulu Başkanı Semih Şenay, ülkemizi her alanda artık Dünyada temsil etmeye başlamış bir yapı olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. İnegöl’ümüzün adını bir eğitim kurumu olarak Dünyanın dört bir tarafında duyurmaktan son derece mutluyuz. Halk dansları ekibimizin dünya dereceleri ile yaşattıkları sevince, bir yenisini daha ekleyip Sırbistan’ dan Dünya Şampiyonu olarak döneceklerine inancımız tamdır. Akademik eğitimin yanında sanat, spor ve bilim alanlarında üretken bir nesil yetiştirmek için çıktığımız bu yolda aynı heyecan ve vizyonu paylaşan çok değerli öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz dedi.

YAZILIM EKİBİ DÜNYA ŞAMPİYONASI İÇİN ESTONYA ve ROMA’ DA

Sözlerine devam eden Şenay, bu gururla beraber yazılım ekibimiz Dünyanın en prestijli yarışmalarından biri olan ROBOTEX’ de ve Roma’da  ülkemizi ve İnegöl’ümüzü temsil edecektir ve inşallah kendi robotlarını üreterek yine bir ilkin altına imza atacaklardır. Dünyanın geleceği yazılım ve teknolojidedir. Bunun farkındalığı ile başladığımız bu yolda geldiğimiz nokta İnegöl için bir gurur kaynağıdır dedi.

YAZIN BOŞ DURMAK YOK. İNEGÖL DOĞA KOLEJİ İNGİLTERE’DE

Açıklamalarına devam eden Şenay, Halk dansları ekibimiz Sırbistan, yazılım ekibimiz Önce Roma daha sonrada Estonya’ da ülkemiz için ter dökerken, bir diğer kafilemiz dil eğitimi için İngiltere’ de olacak. Amacımız aslında Dünyayı öğrencilerimizin ayaklarının altına sermektir. Üretken, vizyoner, yaptığı her hamlenin anlamı olan, öğrencisine katkı sunan bir yapı olmaktı. Çok şükür daha yolumuz var ancak geriye dönüp baktığımızda aldığımız mesafe son derece önemli ve motive edicidir diyerek sözlerini noktaladı.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.