İnegöl-Bursa Yolu Yenilendi, Ulaşım Daha Konforlu Hale Gelecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
06 Ağu 2024 / Sal 17:50
1 dk okuma / 1.396 Kez Okundu
| | |

İnegöl-Bursa karayolunda yapılan yenileme çalışmalarıyla ulaşımın daha konforlu hale geleceği müjdesi verildi. AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Karayolları 14. Bölge Müdürü Umut Akyazı ve İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban'ın katılımıyla yapılan incelemede, çalışmalarda sona yaklaşıldığı belirtildi.

Bursa'nın İnegöl ilçesindeki İnegöl-Bursa karayolu üzerinde başlatılan yenileme çalışmalarıyla bölge halkı daha konforlu bir ulaşım deneyimi yaşayacak. AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, Karayolları 14. Bölge Müdürlüğü'nün İnegöl-Bursa karayolu üzerindeki çalışmalarını yerinde inceleyerek, kısa süre içerisinde tamamlanacak olan projenin bölgeye önemli katkılar sağlayacağını belirtti.  

Salman, "Karayollarımızın uzunca bir süredir İnegöl-Bursa karayolu üzerinde sürdürdüğü çalışmalar meyvelerini vermeye başlıyor. Yaklaşık 15 gün içerisinde Hikmet Şahin köprülü kavşağıyla alışveriş merkezi arasındaki 2 km'lik bölümün tamamlanmasıyla yolun kalitesi ve trafiğin güvenliği önemli ölçüde artacak. Bu süreçte vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntılardan dolayı özür dilerim." dedi.

İnegöl'ün Yolları Yenileniyor

İnegöl'ün farklı noktalarındaki yol ihtiyaçlarına da değinen Salman, Karayolları Bölge Müdürlüğü ile işbirliği içerisinde bu sorunların çözümü için çalışmaların devam ettiğini söyledi. Özellikle Alanyurt Yenişehir yolu üzerindeki eksikliklerin giderilmesi için gerekli talimatların verildiğini ifade eden Salman, İnegöl'ün yol ağının daha da güçleneceğini belirtti.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban da yapılan çalışmalardan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bölge halkının daha konforlu bir ulaşım imkanına kavuşacağı için mutlu olduğunu ifade etti.


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.