İnegöl-Bozüyük yolunda asfalt yenileme çalışması

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl-Bozüyük yolunda asfalt yenileme çalışması
#İnegöl | Haber Merkezi
13 Ara 2023 / Çar 10:26
1 dk okuma / 1.043 Kez Okundu
| | |

Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruya göre, İnegöl-Bozüyük yolunun 32-36. kilometrelerinde gerçekleştirilen asfalt yenileme çalışmaları sebebiyle, ulaşım bölünmüş yolun bir bölümünden iki yönlü olarak sağlanacaktır.

Söz konusu çalışmaların trafik akışını etkilememesi adına sürücülerden, yol güvenliği ve düzeni için belirlenen hız sınırlarına uymaları, işaret ve işaretçilere dikkat etmeleri önemle istenmektedir. Yavaş gidilmesi ve belirlenen hız sınırlarına uyulması, hem sürücülerin güvenliği hem de çalışma alanında görev yapan işçilerin emniyeti açısından büyük önem taşımaktadır.
 
Bu çalışmalar nedeniyle, 22.00-06.00 saatleri arasında şerit daraltması yapılacaktır. Sürücülerin bu bölgede daha dikkatli olmaları ve trafik işaretlerine uygun şekilde hareket etmeleri önem arz etmektedir.
 
Karayolları Genel Müdürlüğü, bu tür bakım ve onarım çalışmalarının trafik düzenini sağlamak ve güvenliği artırmak adına gerçekleştirildiğini belirterek, sürücülerden bu konuda duyarlı olmalarını ve yol durumuyla ilgili güncel bilgileri dikkatlice takip etmelerini istemektedir. Yapılan bu çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte, sürücülerin daha güvenli ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmaları hedeflenmektedir.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.