İnegöl Belediyesi'nin Zaferden Kurtuluşa Bisiklet Turu Büyük İlgi Gördü

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Belediyesi
#İnegöl | İHA
03 Eyl 2024 / Sal 15:27
1 dk okuma / 142 Kez Okundu
| | |

İnegöl Belediyesi, Zafer Bayramı’ndan Kurtuluş Günü’ne kadar süren “Zaferden Kurtuluşa” etkinlikleri kapsamında düzenlediği bisiklet turuyla büyük ilgi topladı. Başkan Alper Taban’ın katılımcıları karşıladığı etkinlik, İtfaiye Kavşağı’ndan başlayıp İnegöl Belediyesi önünde sona erdi.

İnegöl Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’ndan İnegöl’ün Kurtuluşu olan 6 Eylül’e kadar uzanan süreçte düzenlediği “Zaferden Kurtuluşaetkinlikleri hız kesmeden devam ediyor. Her gün farklı bir etkinlikle ilçe halkını buluşturan belediye, Pazartesi günü bisikletle şehir turu gerçekleştirerek büyük ilgi topladı.

Zaferden Kurtuluşa bisiklet turu Etkinliği Yoğun İlgi Gördü

İnegöl Belediyesi tarafından organize edilen Zaferden Kurtuluşa bisiklet turu etkinliği, vatandaşları heyecanlandırdı. Pazartesi günü saat 18.30’da, bisiklet ve bayrağını alan her yaştan birey, İtfaiye Kavşağında bir araya geldi. etkinlikte, arama kurtarma ekipleri ve bisiklet sporcuları da vatandaşlarla birlikte pedal çevirdi. İtfaiye önünden başlayan tur, Ahmet Türkel Çevre Yolu üzerinden şehir merkezine ulaştı ve İnegöl Belediyesi Yeni Hizmet Binası önünde son buldu.

Başkan Taban’dan Katılımcılara Teşekkür

Belediye Başkanı Alper Taban, etkinlik sonunda bisiklet turuna katılanları Belediye binası önünde karşıladı. Başkan Taban, katılımcılara teşekkür ederken, Zaferden Kurtuluşa etkinliklerinin 8 Eylül’e kadar süreceğini belirterek tüm vatandaşları etkinliklere katılmaya davet etti.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.