İnegöl Belediyesi'nden Kanser Farkındalık Eğitimi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Belediyesi
#İnegöl | Haber Merkezi
29 Tem, 2024 / Pzt 10:45
1 dk okuma / 414 Kez Okundu
| | |

İnegöl Belediyesi ve İnegöl İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle belediye personeline yönelik kanser farkındalık eğitimi düzenlendi. Meme, serviks ve kolon kanseri üzerine yapılan sunumlarda, erken teşhisin önemi vurgulandı.

 

İnegöl Belediyesi ve İnegöl İlçe Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle belediye personeline yönelik kanser farkındalık eğitimi düzenlendi. Eğitimde meme, serviks ve kolon kanseri konularına odaklanıldı. Yeni Belediye Binası Konferans Salonu, Temizlik İşleri Müdürlüğü Salonu ve Fen İşleri Şantiyesi Çok Amaçlı Salon’da düzenlenen 6 seanslık eğitime belediye çalışanları katıldı.

KETEM uzman hekimleri tarafından gerçekleştirilen sunumlarda, kanserden korunma yolları, kanser türleri ve erken teşhisin önemi üzerinde duruldu. Uzmanlar, Kanser Erken Teşhis, Tarama ve Eğitim Merkezi'nin (KETEM) önemine dikkat çekerek, eğitime katılan personelin düzenli olarak en yakın KETEM’e kontrole gitmelerinin hayati öneme sahip olduğunu vurguladı.

İnegöl Belediyesi, Farkındalık Eğitimlerine Devam Ediyor

İnegöl Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, İnegöl İlçe Sağlık Müdürlüğü’ndeki uzmanlara teşekkür ederek, kanserin erken teşhisinin önemi üzerine farkındalık oluşturmaktan memnuniyet duyduklarını belirtti. İnegöl Belediyesi, hizmet içi farkındalık eğitimlerine büyük önem verdiklerini ve farklı alanlarda da eğitimlere devam edeceklerini iletti.


GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.