İnegöl Belediyesi'nde SGK'ya borca karşılık 12 arsa verilecek

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Belediyesi
#İnegöl | Haber Merkezi
05 Eyl 2024 / Per 12:15
1 dk okuma / 3.208 Kez Okundu
| | |

İnegöl Belediyesi, sosyal güvenlik kurumuna 100 Milyon TL'lik borcunu karşılamak için 9 dönüm 12 arsayı devretme kararı aldı.

İnegöl Belediyesi, olağan meclis toplantısında gündemin 5. maddesinde yer alan sosyal güvenlik kurumuna tapu devri konusunu görüştü. Belediye Başkanı Alper Taban, borç yapılandırması ve arsa devri yapabildiklerini belirterek, "100 Milyon TL gibi bir sigorta borcumuz var" dedi. Yeniceköy ve Karalar bölgelerinde Belediyeye ait toplam 9 dönüm 12 arsanın, 100 Milyon TL'lik borç karşılığında SGK'ya devredilmesi önerisi oy çokluğu ile kabul edildi. Yeniden Refah Partisi red oyunu kullandı.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
İLKER ARIKAN / 06 Eyl 2024 / Cum 14:13
SGK BORCUNUZU NEDEN ÖDEMİYORSUNUZ? AYRICA NEDEN BU BORCA KARŞILIK İNEGÖL BELEDİYESİNE YANİ İNEGÖL HALKINA AİT OLAN BİR ARAZİYİ SGK'YA VERİYORSUNUZ? BABANIZIN MALI MI? BELEDİYENİZDE MALİYE DEPARTMANINDAKİ ARKADAŞLAR SADECE FATURA MI İŞLİYOR? GELİR GİDER DENGESİ KURMAKTAN ACİZLER Mİ YA DA SİZ BUNU UYGULAYACAK YETKİNLİKTEN YOKSUN MUSUNUZ? ACABA KENDİ MALINIZ OLSA BU KADAR HOYRAT DAVRANIR MIYDINIZ? ÖYLE DÜĞÜN GEZMEKLE OLMUYO BU İŞLER.