İnegöl Belediyesi Spor Kulübü’nden Ağustos Ayında Madalyalara Ambargo Koydu

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Belediyesi Spor Kulübü’nden Ağustos Ayında Madalyalara Ambargo Koydu
#İnegöl | Haber Merkezi
03 Eyl 2024 / Sal 16:29
2 dk okuma / 297 Kez Okundu
| | |

İnegöl Belediyesi Spor Kulübü, Ağustos ayında oryantiring ve bisiklet branşlarında büyük başarılara imza attı. İnegöl Belediyespor sporcuları, Güneydoğu Avrupa Şampiyonası ve Uluslararası Kayseri MTB CUP gibi önemli yarışlarda madalyalar kazandı ve büyük takdir topladı.

İnegöl Belediye Spor Kulübü çatısı altında faaliyetlerini sürdüren İnegöl Belediyesi, Ağustos ayında farklı branşlarda elde ettiği başarılarla spor camiasında kendinden söz ettiriyor. Özellikle oryantiring ve bisiklet branşlarında İnegöl Belediye Spor Kulübü sporcuları, kulüp ve milli takımlar adına katıldıkları müsabakalarda büyük başarılara imza attı.

oryantiring Sporcularından Tarihi Başarı

28 Ağustos - 1 Eylül tarihleri arasında İzmir Bergama’da düzenlenen Güneydoğu Avrupa Şampiyonası’nda Türkiye Milli Takımı adına mücadele eden İnegöl Belediyespor oryantiring sporcuları, madalyalarla döndü. Sprint etabında Mustafa Talha Bilge 2’ncilik madalyası kazanırken, Melek Tekin 3’üncülük ödülü aldı. Bayrak yarışlarında ise Mustafa Talha Bilge ve Egemen Yiğit Bülbül ikilisi 2’ncilik madalyasına, Aleyna Minden ve Azra Coşkun ise 3’üncülük madalyasına layık görüldü. Türkiye Milli Takımı, 20 ülke arasında 2’ncilik kürsüsüne çıkarak büyük bir başarı elde etti.

bisiklette Milli Başarı

İnegöl Belediyespor DOSTUM bisiklet takımı sporcusu Nisanur Acar, 17-18 Ağustos tarihlerinde Hakkari’de düzenlenen yarışlarda Milli Takım adına mücadele ederek 5. sırada yer aldı. 24-25 Ağustos tarihlerinde ise Uluslararası Kayseri MTB CUP yarışında 3. sırayı elde ederek kürsüde yerini aldı.

Dağ bisikletinde 1’incilik Madalyası İnegöl’e Geldi

18 Ağustos 2024 tarihinde Zonguldak’ta düzenlenen Dağ bisikleti Maraton Yarışında İnegöl Belediyespor DOSTUM takımı sporcusu Burak Efe Karaçam, tüm rakiplerini geride bırakarak 1’incilik madalyasına ulaştı. Öte yandan, 2. sırada mücadele eden Egemen İşgören, mekanik arıza nedeniyle yarışı tamamlayamadı.

İnegöl Belediyespor DOSTUM bisiklet Takımı 6’da 6 Yaptı

3 Ağustos’ta düzenlenen 8’inci Uludağ Performans Tırmanış Yarışında DOSTUM bisiklet takımı, 6 sporcu ile katılarak 6 madalya kazandı. Genç Kızlar kategorisinde Nisanur Acar birinci olurken, genç erkeklerde Egemen İşgören, Burak Efe Karaçam ve Akın Deniz Şeker sırasıyla 1, 2 ve 3’üncülüğü paylaştı. Master kategorisinde Kemal Kayalı 3’üncü, büyük erkeklerde ise Murat Pehlevan 3’üncü olarak yarışmayı tamamladı.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.