İnegöl Belediyesi Şehir Tiyatrosu Yaz Turnesiyle Sanatı Yayıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Belediyesi Şehir Tiyatrosu Yaz Turnesiyle Sanatı Yayıyor
#İnegöl | Haber Merkezi
22 Ağu 2024 / Per 17:07
1 dk okuma / 177 Kez Okundu
| | |

İnegöl Belediyesi Şehir Tiyatrosu, yaz aylarında da sahne almaya devam ediyor!

Komşu ilçeler olan Orhangazi ve Keles'te düzenlenen etkinliklerde, "Ayyar Hamza" tiyatro oyunu ve Karagöz Gölge Oyunu ile izleyicilerle buluştu.

Şehrin kültürel yüzünü yansıtan İnegöl Belediyesi Şehir Tiyatrosu, sadece İnegöl'de değil, farklı şehirlerde de sahne alarak hem İnegöl'ü tanıtıyor hem de sanata olan ilgiyi artırıyor. oyuncuların başarılı performansıyla hayat bulan "Ayyar Hamza" ve geleneksel Türk tiyatrosunun vazgeçilmezi Karagöz Gölge Oyunu, Keles ve Orhangazi'de büyük beğeni topladı.

İnegöl Belediyesi'nin daveti üzerine bu ilçelere giden tiyatro ekibi, "Ayyar Hamza" oyununda Volkan Derman, Ensar Ağız gibi deneyimli isimlerin yanı sıra genç yeteneklere de yer verdi. Karagöz Gölge Oyunu'nda ise Volkan Derman ve Ensar Ağız, izleyicilere unutulmaz bir deneyim yaşattı.

İnegöl Belediyesi Şehir Tiyatrosu'nun yaz turnesi, hem yerel hem de bölgesel anlamda kültürel bir zenginlik oluşturuyor. tiyatroseverler, bu sayede evlerine yakın yerlerde profesyonel oyunlara ulaşma fırsatı buluyor.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.