İnegöl Belediyesi, Çevreyi Kirletenlere Kent Kameralarıyla Ceza Yağdırdı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Belediyesi, Çevreyi Kirletenlere Kent Kameralarıyla Ceza Yağdırdı
#İnegöl | İHA
14 Eyl 2024 / Cmt 11:17
1 dk okuma / 2.671 Kez Okundu
| | |

İnegöl Belediyesi, çevreyi kirleten sürücüleri kent kameralarından tespit ederek ceza yazdı. 248 kişiye toplam 508 bin 896 lira ceza kesildi. 'Kimsenin bu güzel şehri kirletmeye hakkı yok' sloganıyla vatandaşlar uyarıldı.

İnegöl Belediyesi ceza, çevreyi kirletenlere ceza, kent kameraları ceza, İnegöl çevre kirliliği, sigara izmariti ceza, İnegöl Belediyesi zabıta, çevre temizliği ceza, İnegöl çevre cezaları, İnegöl çevre koruma, sigara izmariti atma cezası

Haber: Bursa İnegöl Belediyesi, çevreyi kirleten vatandaşlara yönelik önemli bir adım attı. Kent genelinde yerleştirilen kameralar aracılığıyla, çevreye sigara izmariti atan 248 kişi tespit edilerek toplam 508 bin 896 lira ceza kesildi.

İnegöl Belediyesi Zabıta ekipleri, kent kameraları yardımıyla çevreyi kirleten sürücüleri tek tek tespit etti. Belediyenin "Kimsenin bu güzel şehri kirletmeye hakkı yok" sloganıyla vatandaşlara yaptığı çağrı, çevre kirliliğini önlemeyi amaçlıyor.

İnegöl Belediyesi yetkilileri, şehrin temizliği konusunda büyük hassasiyet gösterildiğini belirterek, vatandaşlardan da aynı duyarlılığı beklediklerini ifade etti. Kentin daha temiz ve yaşanabilir bir yer olması için belediye ekiplerinin denetimlerine devam edileceği belirtildi.

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.