İnegöl Belediyesi 2 personeli işe alacak! İşte aranan şartlar

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Belediyesi 2 personeli işe alacak! İşte aranan şartlar
#İnegöl | Haber Merkezi
31 Ağu 2024 / Cmt 13:39
1 dk okuma / 2.362 Kez Okundu
| | |

İnegöl Belediyesi 2 personeli işe alacak. İşe alım ile alakalı detaylar yayınlandı. İşte aranan şartlar.

İnegöl Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü AB ve Dış İlişkiler Ofisi’nde çalıştırılmak üzere 2 personel istihdam edecek.

İŞKUR üzerinden yayınlanan ilanda 1 kişi Türkçe Öğretmeni , Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni 1 kişi ise mütercim tercüman, İngilizce öğretmeni olmak üzere 2 kişiyi işe alacağını açıkladı.

ŞARTLAR BELLİ OLDU

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olmak

01.01.1989 ve sonrasında doğanlar işe başvuru yapabilecek.

Erkek adayların askerlik ile ilişiği olmayacak.

Esnek Ve Vardiyalı Çalışma Şartlarına Uygun Olmak

Affa Uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, Milli savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, özel hayata ve hayatın gizli alanına ve cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar İle Uyuşturucu Veya Uyarıcı Madde Suçları Zimmet, İrticap, Rüşvet, Hırsızlık, Dolandırıcılık, Sahtecilik, Güveni Kötüye Kullanma, Hileli İfas, İhaleye Fesat Karıştırma, Edimin İfasına Fesat Karıştırma, Suçtan Kaynaklanan Malvarlığı Değerlerini Aklama Veya Kaçakçılık Ve Yüz Kızartıcı Suçlarından Mahkum Olmamak

Üniversitelerin Eğitim Fakültelerinden Türkçe Öğretmenliği Veya Türk Dili Edebiyatı Öğretmenliği Bölümlerinden Mezun Olmak

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Yüz yüze başvuru yapmak isteyen adaylar Kemalpaşa Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No:1 adresinde bulunan belediye binasının 3. katında bulunan Strateji Geliştirme Müdürlüğü'ne yapabilecekler. İnternet ortamında mail olarak başvuru yapacak adaylar ise [email protected] adresine başvuru yapabilecekler.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.