İnegöl Belediye Meclisinde gergin anlar! Tansiyon bir anda yükseldi

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İnegöl Belediye Meclisinde gergin anlar! Tansiyon bir anda yükseldi
#İnegöl | Haber Merkezi
04 Eyl 2024 / Çar 18:06
1 dk okuma / 5.715 Kez Okundu
| | |

İnegöl Belediyesi'nin 2025-2029 Stratejik Planı mecliste tartışmaya açıldı. Saadet Partisi'nden Fikret Bayram'ın eleştirileri ve diğer muhalefet partilerinin katılımıyla süren tartışmalar, Cumhur İttifakı'ndan Faruk Toptaş'ın zamanla ilgili tepkisiyle alevlendi.

İnegöl Belediyesi'nin 2025-2029 stratejik planı, meclis toplantısında geniş kapsamlı bir şekilde tartışıldı. Saadet Partisi'nden Fikret Bayram, hazırlanan planla ilgili eksiklikler ve önerilerini dile getirirken, diğer muhalefet partilerinin temsilcileri de kendi eleştirilerini sundular. Tartışmaların uzaması üzerine Cumhur İttifakı’ndan Faruk Toptaş, zamanın kıymetli olduğunu ve konunun burada tartışılmasının gerektiğini belirterek tepkisini dile getirdi.

Daha sonra AK Parti Grup Sözcüsü Süleyman Yılmaz, muhalefet partilerini eleştirerek, "Nereden baktığınız önemli, güzellikleri görmüyorsunuz," dedi. Buna karşılık olarak tekrar söz alan Fikret Bayram, "Bu konuları mecliste konuşmayacaksak burada bulunmamızın anlamı nedir? Benim de zamanım kıymetli. Nereden baktığınız önemli dediniz, biz buradan bakınca her yer çukur," diyerek yanıt verdi.

Bu sözlere karşılık veren Süleyman Yılmaz, "Çukurlar, Büyükşehir Belediyesi'nin sorumluluğunda. Neden onları eleştirmiyorsunuz?" diye sordu. Bunun üzerine CHP Grubu'ndan Hüseyin Çiçek, "20 senedir Büyükşehir sizdeydi, neden çalışmaları yapmadınız?" diyerek karşılık verdi.

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise Büyükşehir'in çalışmaları hakkında, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve ekibine daha önce defalarca daha küçük ölçekli çalışmalar yapılması gerektiğini söylediğini belirtti. Taban, geniş çaplı çalışmaların vatandaş mağduriyetine neden olduğunu vurguladı.

Muhabir: Adem Demir

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.