İMİDER, Dış Ticaret Söyleşileri ile İnegöl Mobilya İhracatı'nı Artırmayı Hedefliyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
İMİDER, Dış Ticaret Söyleşileri ile İnegöl Mobilya İhracatı
#İnegöl | Haber Merkezi
21 Kas 2023 / Sal 17:55
2 dk okuma / 3.817 Kez Okundu
| | |

İnegöl Mobilya İhracatçıları Derneği (İMİDER), dış ticaret söyleşileri programının ilkini İMOS konferans salonunda gerçekleştirdi.

Söyleşiye konuşmacı olarak katılan Eyüp Selçuk Bozoklu, Okan Özkan, Caner Çetin, Yahya Önder Zığındere ve Burcu Sülek Alp, dinleyicilere İnegöl mobilyası ve ihracatı hakkında önemli bilgiler verdiler.
 
Konuşmacılar, İnegöl mobilya ihracatı hakkında deneyimlerini paylaştılar ve dinleyicilerden gelen soruları samimiyetle yanıtladılar. Günümüz ve gelecekte ihracatı artırmak için neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinde bulundular.
 
Etkinlik hakkında açıklama yapan İMİDER Yönetim Kurulu Üyesi Burak Pekman, "İMİDER olarak her ay düzenlenecek olan etkinliğimizin özellikle genç arkadaşlarımıza ışık tutmasını istiyoruz. İMİDER olarak mobilya ihracatımızı artırmak, ihracatımızı farklı bölgelere taşımak ve dünya mobilya ihracatı pazarında şehrimizin daha büyük paylar alması için var gücümüzle çalışıyoruz.
 
Dernek başkanımız Eyüp Selçuk Bozoklu ile birlikte, B2B olarak düzenleyeceğimiz yurtdışı etkinliklerimizin de duyurusunu yakın zamanda yapacağız.
 
Söyleşiye katılan herkese derneğimiz adına çok teşekkür ederim." dedi.
 
Söyleşiye İnegöl mobilya sektörünün temsilcileri, İMİDER üyeleri ve öğrenciler katıldı.
 
İMİDER, Mobilya İhracatı'nı Artırmak İçin Çalışıyor
 
İMİDER, İnegöl mobilya sektörünün ihracatını artırmak için çeşitli projeler yürütüyor. Bu kapsamda, ihracat personellerinin dil ve mevzuat eğitimi gibi eğitimler veriyor. Ayrıca, İnegöl Ticaret Odası, İmos, İnegöl Mobilyacılar Odası ve Modef ile birlikte gerçekleştirdiği projelerle mobilya ihracatının artmasına katkı sağlıyor.
 
İMİDER, dış ticaret söyleşileri programıyla da mobilya ihracatı konusunda farkındalık yaratmayı ve sektörü bilgilendirmeyi hedefliyor.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.