Hizmet çileye dönüştü vatandaş tepkili

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
17 Kas 2023 / Cum 15:12
1 dk okuma / 8.412 Kez Okundu
| | |

İnegöl'ün Fevziye Mahallesi'nde devam eden içme suyu ve altyapı çalışmaları, köy yollarını adeta talan etti. Mahalle sakinleri ve orman çalışmaları tepkilerini dile getirirken CHP ilçe yönetimi ise bölgede incelemelerde bulundu.

Fevziye Mahallesi'nde başlayan çalışmalar, başka ulaşım imkânı olmadığı için Elmaçayır Mahallesi sakinlerini de etkiler hale geldi. Hava koşullarının kötüleşmesi yol yapım aşamalarını daha da yavaşlatırken köy yollarının çökmesine neden oldu.
Yaşadıkları yol sorunu nedeniyle mağdur olduklarını söyleyen mahalle sakinleri yol sorunlarının çözüme kavuşturulmasını istiyor.

VATANDAŞI MAĞDUR ETMEYİN
Bölgede incelemelerde bulunan CHP İnegöl İlçe Başkanı Zemci Şahin “Fevziye köyündeyiz burada ki çalışmalardan dolayı halkımız mağdur oldu. Biz yapılan çalışmalara karşı değiliz ama vatandaşı mağdur etmeyin.”

15 GÜN SONRA GELİR FARKLI ÜSLUPLA SÖYLERİZ
“Biz oy devşirme amacında değiliz ama burada insanlarımızın bir mağduriyeti var. Bizde vatandaşımızın sesine ses olmak için geldik. Belediye başkanımız BUSKİ müdürümüz buraları görür mağduriyeti görürler inşallah. Yetkililer bu talepleriniz en kısa sürede yerine getireceklerdir. Eğer bu talepleri yerine getirmezseler 15 gün sonra buraya geliriz bu sefer daha farklı bir üslupla söyleriz sıkıntıları. Ben yetkililerin bu mağduriyeti gidereceklerini umuyorum.”

 

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.