Hikmet Şahin Kültür Parkı'ndaki Eksiklikler İnegöllüleri Çileden Çıkarıyor

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Hikmet Şahin Kültür Parkı'ndaki Eksiklikler İnegöllüleri Çileden Çıkarıyor
#İnegöl | Haber Merkezi
04 Tem, 2024 / Per 10:42
1 dk okuma / 6.758 Kez Okundu
| | |

İnegöl'deki Hikmet Şahin Kültür Parkı'nda sıcak havalarda serinlemek isteyen vatandaşlar, kapalı umumi tuvaletler ve yaya yolunun otoparka dönüşmesi nedeniyle büyük zorluklar yaşıyor. Hem park ziyaretçileri hem de bölgedeki işletmeciler bu eksikliklerden şikayetçi.

Sıcak havaların etkisini hissettirdiği bu günlerde İnegöllülerin serinlemek için akın ettiği Hikmet Şahin Kültür Park’ta ki eksiklikler, vatandaşları çileden çıkarıyor.

Binlerce İnegöllünün her gün zaman geçirdiği Hikmet Şahin Kültür Park’ta bulunan umumi tuvaletlerin kapalı olması, hem vatandaşları hem de bölgedeki işletmecileri zor durumda bırakıyor.

Vatandaşlar kültür park içindeki tuvaletlerin kapalı olmasından dolayı bölgedeki işletmelerin tuvaletlerini kullanmak zorunda kalıyor.

Yaz akşamları amfi tiyatroda programlar gerçekleştirilirken, amfi tiyatro içinde bulunan tuvaletlerinde kapalı olması dikkatlerden kaçmadı.

YAYA YOLU OTOPARKA DÖNDÜ

Öte yandan yayalar ve spor yapan vatandaşlar için güvenli bölge olarak ayrılan ve dubalar ile yoldan ayrılan bölge otopark yetersizliğinden otoparka döndü.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
Salim Özdemir / 04 Tem, 2024 / Per 13:54
Parktaki eksiklikler yıllardır var şimdimi radarınıza girdi. Öyle ya artık muhalefete geçti parkın yönetimi değilmi. İnegölde işgal edilmemiş kaldırım yok bunu haber yapında görelim.
Ekrem / 04 Tem, 2024 / Per 14:21
Ortadaki problemler yazılmış, bir parti yada belediye yazılmamış. İçindeki kokuşmuş zihniyeti ortaya dökmüşsün Salim Özdemir. Evet parkta insanlar tuvaletini yapamıyor sorumlusu kimse sorumluğunu yerine getirsin.