Hasan Toktaş, İYİ Parti’nin “İyiler Ayağa Kalktığı Zaman” Reklam Filminde Yer Aldı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
23 Eki 2024 / Çar 10:42
1 dk okuma / 565 Kez Okundu
| | |

İYİ Parti'nin “İyiler ayağa kalktığı zaman” başlıklı yeni reklam filminde, Bursa Milletvekili Hasan Toktaş da rol aldı. Reklam filminde, İYİ Parti Genel Merkezi'ni gezen küçük bir kızın öyküsü anlatılıyor.

Hasan Toktaş, İYİ PARTİ’NİN YENİ REKLAM FİLMİNDE YER ALDI

İYİ Parti, yeni tanıtım kampanyası çerçevesinde hazırlanan İyiler ayağa kalktığı zaman başlıklı reklam filmi ile ses getirdi. Reklam filminde, partinin çalışmalarını ve misyonunu anlatmak üzere, Bursa Milletvekili Hasan Toktaş da yer aldı.

İYİ PARTİ GENEL MERKEZİ'NDEKİ HİKÂYE

Reklam filminde, küçük bir kız çocuğu İYİ Parti Genel Merkezi’ne gelir ve burada partinin çeşitli odalarını gezerek çalışmaları inceler. Partinin faaliyetlerinin, toplum üzerindeki etkisi ve geleceğe dair umutları bu gezinti sırasında aktarılıyor.

MÜSAVAT DERVİŞOĞLU'NUN MAKAMINDA SON BULAN REKLAM FİLMİ

Filmin sonunda, küçük kız çocuğu, İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun makamına girerek reklam filmi sonlanıyor. Toplam 4 dakika 30 saniye süren reklam filminin bir bölümünde ise Hasan Toktaş da ekranlarda yer alıyor. 

İYİ PARTİ'DEN YENİ TANITIM HAMLESİ

İYİ Parti’nin yeni reklam filmi, partiye dair mesajları net bir şekilde aktarıyor ve “İyiler ayağa kalktığında” sloganı ile geleceğe dair umut dolu bir mesaj veriyor. Hasan Toktaş’ın da rol aldığı bu reklam filmi, sosyal medyada ve haber kanallarında geniş yankı buldu.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.