Gürültü yaptılar sınır dışı edildiler

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
Gürültü yaptılar sınır dışı edildiler
#İnegöl | İHA
15 Ağu 2024 / Per 13:21
1 dk okuma / 2.525 Kez Okundu
| | |

İnegöl Emniyet Müdürlüğü, Yenice Mahallesi'nde yapılan bir gürültü ihbarı sonrası kimliksiz 10 yabancı uyruklu şahsı tespit ederek gözaltına aldı. Şahıslar, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi’ne teslim edildi.

 

 

İnegöl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yenice Mahallesi Kelmehmet Sokak üzerinde bir adrese yapılan gürültü ihbarı üzerine harekete geçti. Gelen ihbarı değerlendiren polis ekipleri, belirtilen adrese gittiklerinde beklenmedik bir durumla karşılaştı. Evde yapılan aramada, kimlik belgeleri olmayan 10 yabancı uyruklu şahsın bulunduğu tespit edildi.

Evin içerisindeki bu şahısların herhangi bir kimlik veya resmi belgeye sahip olmadıkları belirlenirken, bu durum yetkilileri harekete geçirdi. Kimliksiz oldukları tespit edilen yabancı uyruklu şahıslar, polis ekiplerince hemen gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar, gerekli güvenlik kontrollerinden geçirilmek üzere İnegöl Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

Emniyette yapılan işlemler sonrasında, kaçak olarak Türkiye’de bulundukları anlaşılan 10 yabancı uyruklu şahıs, sınır dışı edilmek üzere İl Göç İdaresi yetkililerine teslim edildi. İl Göç İdaresi tarafından yürütülen prosedürlerin ardından, bu kişilerin ülkelerine geri gönderilmesi için gerekli adımlar atılacak. Olayla ilgili soruşturma ise devam ediyor.

 

GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yasal Bilgilendirme
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.