Gün ağırınca yangın felaketinin boyutu ortaya çıktı

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
30 Ara 2023 / Cmt 11:19
1 dk okuma / 7.063 Kez Okundu
| | |

Dün gece mobilya sanayisinde meydana gelen yangının büyüklüğü gün ağırınca ortaya çıktı. Sabah iş yerine gelen çalışanlar kalan ürünleri kurtarmak için çalışma başlattılar.

yangın, saat 00.30 sıralarında Mahmudiye Mahallesi Ayışığı sokakta faaliyet gösteren mobilya imalathanesinin 3’üncü katında henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı çıktı. Şans eseri yoldan geçen vatandaş, durumu 112 Acil Servisi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve ambulans ekibi sevk edildi. Ekipler yangını söndürmek için yoğun çaba sarf etti. 2 saat süren çalışma sonucu yangın kontrol altına alındı.

Öte yandan yangın diğer üretim tesislerine sıçramaması için yoğun mücadele verilirken, yangının çıktığı üretim tesisinde maddi hasar meydana geldi.

GÜN AĞIRINCA FELAKETİN BOYUTU ORTAYA ÇIKTI
Günün ağırması ile birlikte yangının meydana geldiği iş yerinde  ki hasar ortaya çıkarken, yangının meydana geldiği üretim tesisinin yanında bulunan tesislerdeki hammaddeler dışarı çıkartıldı.

ZARAR BÜYÜK
yangının meydana geldiği tesisde yangın nedeniyle maddi hasar meydana gelirken, yan taraftaki işletmelere de yangının sıçraması ve üretim malzemelerine suyun temas etmesi nedeniyle maddi hasar daha da büyüdü.

ÜRÜNLER DIŞARI ÇIKARTILDI
Öte yandan üretim tesislerinde bulunan yanıcı madde olan süngerlerle sevkiyata hazır olan paketlenmiş ürünler sokağa çıkartıldı.

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.