Gerçekler üzerinden siyaset yapacağız

inegolonline.com'a Google'da abone olun Google News
#İnegöl | Haber Merkezi
17 Ağu 2023 / Per 14:42
2 dk okuma / 2.094 Kez Okundu
| | |

Bugün CHP ilçe başkanlığı görevini devralan yeni ilçe başkanı Zemci Şahin gerçekler üzerinden siyaset yapacağız dedi.

Geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşen CHP ilçe kongresinde Zemci şahin 301 geçerli oyun 119’unu alarak ilçe başkanı seçilmişti.
Bugün gerçekleşen devir teslim töreni ile Zemci Şahin ilçe başkanlığı görevini devraldı.
Devir teslim töreninde konuşan çiçeği burnunda ilçe başkanı Zemci Şahin “Birinci hedefimiz, Bizim öncelikli hedefimiz partililerimiz ile kucaklaşmak. Evin içindeki problemleri tamamen ortadan kaldırmak. “

PROBLEMLERİ DİLE GETİRECEĞİZ
Problemleri dile getireceklerini ifade eden Şahin “İkinci hedefimiz olarak AKP iktidarının yaptığı yanlışlara muhalefet yapmak. Halkımıza doğruyu göstermek. Nerede bir sorun varsa orda köylümüzün işçilerimizin ev hanımlarımızın gençlerimizin problemlerini anında dile getirerek gündeme taşıyarak iktidarın bunların buna çözüm bulmasını sağlamak.”

GERÇEKLER ÜZERİNDEN SİYASET YAPACAĞIZ
Gerçekler üzerinden siyaset yapacaklarını ifade eden Şahin “Yerelde de kadrolarımız var  belediyenin eksiklerini biliyoruz, bunları yerinde tespit ederek kamuoyuna açıklama yaparak bunları halkımız ile paylaşacağız. Şeffaf dürüst bir yönetim sergileyeceğiz bundan kimsenin şüphesi olmasın. Önce partililerimize, İnegöllülere ve tüm Türkiye’ye dürüst şeffaf olacağız. Bunu asla elimizden bırakmayacağız halkımıza doğru bilgi vereceğiz ve gerçekler üzerinden siyaset yapacağız. “

DEVİR TESLİM TÖRENİNE KATILMADI
Bugün gerçekleşen devir teslim törenine eski başkan Bengül Kavlan işleri dolayısıyla şehir dışından olmasından dolayı devir teslime katılamadığı 2 yöneticisinin katıldığı öğrenildi.

SONUÇLAR
Hafta sonu gerçekleşen 301 geçerli olduğu seçimde sonuçlar şu şekilde;
Zemci Şahin 119 oy
Bengül Kavlan 97 oy
Okan Göktaş 85 oy

Anket
GÜNDEM DE NE VAR ?
Duyuru
İnegöl'ü Whatsapp'a getirdik WHATSAPP KANALINA ABONE OL
Reklam
Yorum yapan kullanıcılarımız Kullanıcı Sözleşmesi'ni kabul etmiş sayılır.
sanalbasin.com üyesidir